Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Ribe-Esbjerg HH

Webredaktør, udgivet d. 27. december, 2014

Søndag eftermiddag spilles årets sidste liga kamp på udebane mod Ribe-Esbjerg HH.

Rasmus Kaagaard 2013 RibeVi har længe set frem til den lange VM pause, som forhåbentligt vil betyde at vi kan mønstre et hold med alle mand klar, hvilket vi end ikke har været i nærheden af i de første 19 spillerunder. Cheftræner Nicolej Krickau har sat følgende ord på søndagens vanskelige udekamp.

Kampen mod Ribe/Esbjerg bliver i høj grad et mentalt opgør. I disse julekampe, efter 18 overståede kampe på blot 4 måneder, glæder alle sig efterhånden til en lille smule ferie. Det gælder helt sikkert både for REHH og måske i særdeleshed for os selv. Derfor bliver det også en kampafgørende faktor, hvem der håndterer bedst at blive fokuseret i nuet og på opgaven. For vores vedkommende forventer jeg dog det er en selvfølge, da vi kæmper med røven i vandskorpen for at holde os ovenvande i forhold til den direkte nedrykningsplads. Omvendt kæmper REHH for at fastholde kontakten til holdene omkring 8. pladsen.

Ribe esbjerg Men det er helt sikkert lettere sagt end gjort, så vi vil aktivt gå på jagt efter den rigtige tilgang til kampen.

Sidst vi mødte REHH var en af sæsonens absolutte lavpunkter. På det tidspunkt tabte mange hold til REHH, men at vi kun lavede 13 mål var forfærdeligt, intet mindre. Derfor har vi lige siden arbejdet hårdt for at finde tempoet og rytmen, hvilket bliver helt afgørende for at kunne lave flere mål. Og flere mål skal der til. Sidst holdt vi selv Ribe nede på 19, men det kommer vi med stor sandsynlighed ikke til at nøjes med igen.

Vi kommer i hvert fald til kampen klar til at sætte alt på et bræt og spille med fuld risiko. I vor nuværende situation er det kun point der tæller, og det kan publikum godt forvente at det faktum kommer til at skinne igennem søndag eftermiddag.

Kampen spilles i Ribe Fritidscenter søndag kl. 14.30, og på fløjterne har vi for 3. gang i denne sæson Michael Søegaard og Kasper Kolstrup Møller.

Website Security Test