Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Lemvig – Onsdag kl. 19.00

Webredaktør, udgivet d. 16. december, 2014

Julegys er et mildt udtryk, når onsdagens bundbrag mod Lemvig løber af staben.

Kampen spilles i AVK Hallen i Galten og den nye lille intense hal skal nok komme i kog når der skal fordeles point onsdag aften.

Da vi sluttede kampen i Brøndby Hallen i lørdags, stod der 7 navne på den håbløse skadesliste. Siden i lørdags er listen yderligere blevet udvidet med Jacob Aaquist, men det ligner at vi kan komme ned på 7 navne igen. Jonas Langerhuus har endeligt fået grønt lys af sundhedsafdelingen til atter at betræde banen, for første gang siden han kom tilbage til Skanderborg fra Ribe-Esbjerg. Et fantastisk dejligt gensyn, såfremt Langerhuus kommer på banen imorgen.

Skader eller ej, så kæmper vi røve ud af bukserne for at få sat nogle livsvigtige point på kontoen før VM pausen. Vi har 3 skud i bøssen mod Lemvig, HCM og Ribe-Esbjerg inden nytår, og den skal have fuld skrue i bestræbelserne på at skabe mere afstand til Odder på sidstepladsen.

Redaktionen var med til tirsdagens afsluttende træning, hvor humøret var højt på trods af den spændte stemning dagen før….

Website Security Test