Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nederlag i betydningsløs U18 kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 10. december, 2014

U18 1. division Viborg – Skanderborg 30-24 (15-11)

Mandag aften i Viborg Stadionhal var en stor mundfuld for U18 pigerne. Forud for kampen var Sofia Deen, Marianna Jacobsen, Laura Damgaard, Mia Møller; Othilia Christensen og Anne Christine Fibiger ude af billedet med forskellige skader. Til kampen havde vi lånt tre spillere fra vores dygtige U16 piger. Under opvarmningen var vi meget uheldige at Amalie Angel vred i knæet og måtte se kampen fra bænken med en uvished om tingenes tilstand.

De øvrige spillere rykkede tættere sammen og leverede en flot indsats med masser af fight og tænding. Igennem hele kampen spillede vi med to fløjspillere i bagkæden og med en tredje bagspiller som var udlånt fra U16 og med en kamp i benene fra dagen før. Vi kæmpede os til pausestilling bagud 15-11. Vi genfandt kræfter og energi i pausen og besluttede at forsætte vores offensive forsvar – og med stor succes.

Efter ti minutter af anden halvleg var vi blot bagud med et enkelt mål. Men Viborg havde god fysik og et højt tempo i deres angrebsspil, hvilket resulterede i, at midtvejs i anden halvleg går fra at være bagud 17-19 til 17-21 på meget kort tid og må derefter sande at vores offensive forsvar ikke længere indeholder den energi og det overskud vi skal bruge.

Kampen ender 30-24 og vi må erkende at der var udsolgt de sidste 5 minutter. I omklædningsrummet var der en naturlig skuffelse over nederlaget, men efterfølgende ros til alle spillerne for en super præstation i forhold til den indstilling, som tidligere har manglet en smule. Dagens kamp bestod af stenhård fight grundet de betingelser der var virkelighed denne mandag. Med os til Skanderborg kan vi tage gejsten, energien og viljen, som vi så fandtes i pigerne – men også lidt tørst efter en sejr på søndag mod Esbjerg.

Vi håber på at flere spillere kan meldes klar til kampen mandag – og er samtidig utrolig lettede over, at Amalie Angel har fået de mest positive nyheder man kunne tænke sig og er tilbage på træningsbanen snarest.

 

 

Website Security Test