Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Lodtrækning landspokalen

Webredaktør, udgivet d. 26. december, 2014

pokalDer er trukket lod til 4. runde i landspokalturnerigen for både damer og herre.

1. divisions damer skal ud i vaskeægte lokalbrag mod Odder Håndbold, der til dagligt befinder sig i 2. division. Odder Håndbold ligger pt nr. 5 i 2. division, efter at have hentet 12 point i de første 11 kampe.

Kampen er fastlagt til 14. Januar kl. 20.15 i Spektrum Odder.

Liga Herre blev matchet med Børkop HK fra 3. division da navnene blev trukket op af hatten i Jysk Håndboldforbund. Børkop HK trænes af den tidligere liga topscorer Micke Næsby og er oprykker til 3. division før denne sæson. Det er dog ikke gået så godt for Micke Næsby & Co, da det blot er blevet til et enkelt point i de første 11 kampe i debutsæsonen.

Kampen er endnu ikke fastlagt, men skal spilles i Børkop senest 29. Januar.

 

Website Security Test