Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Koch stopper som sportschef

Webredaktør, udgivet d. 23. december, 2014

Efter 5 sæsoner som sportschef for det bedste herrehold i Skanderborg Håndbold, stopper klublegenden Jesper Koch på posten til nytår. Jesper Koch påtog sig rollen som sportschef i 2010 da Skanderborg var placeret i 1. division. Allerede i den første sæson rykkede holdet op i ligaen, hvor holdet har spillet de sidste 4 sæsoner.

Jesper Koch:

Jesper Koch 160414-01Der er absolut ingen dramatik eller uenigheder omkring min beslutning. Det drejer sig helt enkelt om at jeg nu har 2 små børn og et udfordrende job der også beslaglægger mange timer af min hverdag. Jeg har været med i 4,5 år som ansvarlig, og nu har jeg behov for at drosle lidt ned med håndbolden, i hvert fald i en periode. Skanderborg er jo mit hjertebarn, og jeg vil altid have tilknytning hertil. Jobbet som sportschef er jo på helt frivillig basis og ulønnet her i klubben, og det vil det også være de kommende år med den økonomi klubben råder over på nuværende tidspunkt.

Jeg har arbejdet tæt sammen med Torben Væver i alle årene som sportschef, og i denne sæson har vi også tilknyttet Preben Skovsgaard i arbejdet med truppen. Torben Væver tager i første omgang over som sportschef, men vi vil gerne have suppleret med flere hænder fremadrettet. Det er et stort arbejde at følge med omkring hvad der rører sig omkring spillere i hele landet, men det er en vigtig opgave i en klub som vores med begrænsede midler.

Spillerne vil ikke opleve den store forskel da jeg som sagt har arbejdet meget tæt sammen med Torben Væver igennem alle årene, så der er ikke lagt op til de store revolutioner i arbejdet fremadrettet.   

Jeg vil også gerne bruge lejligheden til at takke de spillere, trænere, sponsorer og agenter som jeg har samarbejdet med eller på anden vis har lært at kende de sidste 4 år.

Der skal fra klubbens side lyde en stor tak for det store arbejde Jesper Koch har lagt i klubben, og vi håber stadig at kunne drage nytte af den store viden Jesper Koch har, som mangeårig spiller og leder.

Website Security Test