Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Begge U18 hold LIGA klar

Webredaktør, udgivet d. 2. december, 2014

Bege U18 hold fra Skanderborg Håndbold og SHEA er allerede sikret en plads i den eftertragtede LIGA efter jul.

U18 Shea drenge 2014 - 2015U18 Drengene vandt i søndags med 30-25 ude over Team Favrskov og er dermed oppe på 14 point efter 8 kampe. Med 2 runder igen kan Skanderborg ikke slutte dårligere end nummer 2, og dermed er liga pladsen sikret allerede 2 spillerunder før tid. Skanderborgs U18 Drenge er ubesejret hidtil i turneringen, der har budt på 6 sejre og 2 uafgjorte kampe hidtil.

HF Mors og Ikast Håndbold kæmper om den sidste plads i pulje 2, hvor Skanderborg nu er sikret den ene liga plads.

I pulje 1 er intet afgjort endnu, men Århus Håndbold tager med 99,9 procent sikkerhed den ene ligaplads, mens Aalborg Håndbold og Team Tvis Holstebro kommer til at kæmpe om den sidste plads. De 2 hold mødes på søndag i Aalborg til den afgørende dyst.

I pulje 3 er Kolding IF sikret en ligaplads, mens UH Esbjerg med stor sandsynlighed tager den sidste plads i den gruppe.

U18 Drenge Liga anno 2014/2015 kommer til at ligne denne:

Skanderborg Håndbold, Kolding IF, Århus Håndbold, UH Esbjerg, HF Mors/Ikast, TTH/Aalborg Håndbold.

U18 Shea piger 2014 - 2015Skanderborgs U18 Piger vandt søndag hjemme i cigaræsken en uhørt sejr over Bjerringbro på hele 53-20, over et hold der slet ikke hører til i 1. division ungdomsrækken. Skanderborg nåede dermed 15 point efter 8 kampe, efter 7 sejre og en enkelt uafgjort. Holdet er således også stemplet ind som LIGA hold efter jul.

I Skanderborgs pulje 2 kommer enten TTH eller Viborg HK med som det 2. hold.

I pulje 1 er Randers HK sikret en plads i ligaen, mens meget skal gå galt hvis ikke SK Århus skal følge med suveræne Randers HK.

I den sidste pulje 3 har FCM været helt suveræne og er forlængst sikret en ligaplads med sejre i de første 9 kampe. Her er der til gengæld kamp om den sidste plads, der står mellem Sønderjyske og Horsens.

U18 Pige Liga anno 2014/2015 kommer til at ligne denne:

Skanderborg Håndbold, Randers HK,FCM, SK Århus, TTH/Viborg, Sønderjyske/Århus.

U16

Skanderborg Håndbolds U16 Piger mangler stadig 2 kampe i deres pulje, og kan selv afgøre om de skal med i ligaen efter jul. Det sker hvis pigerne kan hente 2 sejre mod hhv SINE og Ikast i de sidste 2 spillerunder.

U16 Drenge har udspillet deres rolle i deres 1. divisions pulje, hvor holdet ligger på en 3. plads p.t. og her bliver der desværre ikke grøn deltagelse i ligaen i denne sæson.

Website Security Test