Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 piger fightede sig til sejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. november, 2014

U16 Pige 1.division  Skanderborg Håndbold – Ikast 32-27 (14-15)

U16 pigerne viste god moral og fight i dagens hjemmesejr over Ikast. En dårlig første halvleg hvor især forsvarsspillet var under vanlig standard gav udeholdet føringen gennem hele halvlegen. Ved pausen kunne udeholdet derfor fortjent gå til pause foran med 1 mål. Efter pausen blev især forsvarsspillet bedre og fra stillingen 20-20 efter 40 minutters spil trak hjemmeholdet fra og vandt fortjent kampen med 6 mål.

Trænerteamet efter kampen. ”Vi viser god moral, fighter os tilbage, og fik i 2 halvleg lukket bedre af i forsvaret. Samtidig præsterer bagkæden med Nicoline Olsen, Kristina Jørgensen og Michelle Sally en virkelig god 2 halvleg.”

De 3 bagspillere scorede tilsammen 14 af 2 halvlegs 18 mål.

Det var 2 uhyre vigtige point, og selvtilliden er nu intakt inden den svære udekamp torsdag aften i Rødekro mod Sønderjyske/SINE.
Målscorere for Skanderborg: Nicoline Olsen 9, Michelle Sally 6, Sarah Stougaard 6, Caroline Svarre 4, Kristina Jørgensen 4, Natascha Kejser 2, Annika Enevoldsen 1

U16 Shea piger 2014 - 2015

 

Website Security Test