Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Uhyggeligt uheld i MBH

Webredaktør, udgivet d. 3. november, 2014

HjertestarterLørdag eftermiddag indtraf der en uhyggelig episode i Morten Børup Hallen. Under en U10 drenge kamp mellem Skanderborg og Stilling, fik kampens dommer det dårligt og afbrød kampen. Der var heldigvis en læge til stede i hallen, og dommeren blev straks tilset.

Kampen blev genoptaget og blev spillet færdig med Morten Gisselman på fløjten, men efter kampen fik den oprindelige dommer det værre igen og fik efterfølgende hjertestop. Hallen blev tømt for tilskuere og der blev straks ringet 112 efter en ambulance. Heldigvis var der 2 kyndige personer blandt publikum som kunne behandle den tilskadekommende dommer, indtil ambulancen ankom til hallen.

Dommerens familie har efterfølgende kontaktet Skanderborg Håndbold, og de havde efter omstændighederne gode nyheder. Dommeren slipper efter alt at dømme uden varige mén, grundet den hurtige og professionelle hjælp der blev ydet på stedet.

Familien vil gerne takke alle der var tilstede for den hjælp der blev ydet og de hensyn der blev vist med at få hallen tømt m.v.

Der findes idag ingen hjertestarter i Morten Børup Hallen, men ifølge idrætskoordinator Lars Jørgensen fra Skanderborg Kommune, var der allerede inden lørdagens uhyggelige oplevelse, taget beslutning om at der skal anskaffes en hjertestarter til hallen.

Skandederborg Håndbold vil gerne ønske den tilskadekommende dommer god bedring, og også udtrykke en stor tak til de kyndige læger der var tilstede i hallen.

Website Security Test