Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U18 pigerne vandt vigtig hjemmekamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. november, 2014

U18 piger 1. division Skanderborg -Viborg 22-14 (12-7)

 

Lørdag aften kl. 19.00 tog U18 pigerne imod Viborg på hjemmebane i Cigaræsken. Dagens modstanderhold havde forinden dette opgør vundet deres første kamp. Aftenens kamp var af stor betydning for begge mandskaber, da begge parter har ambitioner om U18 ligaen efter julepausen.

Kampen blev indledt med et super koncentreret forsvarsspil samt en god præstation i målet. Dette dannede grundlag for en føring på 12-7 til halvleg og en god mavefornemmelse hos de grønne. Kontraspillet var ikke helt på sin plads og var derfor temaet i pausesnakken.

Anden halvleg blev en mere rodet affære. Skanderborg-pigerne lavede usædvanligt mange tekniske fejl og manglede grundlæggende rytme i angrebsspillet, hvilket resulterede i, at Viborg kom tilbage i kampen. Spændingen udeblev dog for alvor, da hjemmeholdet trak fint fra de sidste 10-12 minutter via solidt forsvar, mange redninger og en god kontrafase.

Sejren på 22-14 vidner om en god defensiv og flotte målvogterpræstationer. Det var rigtig godt at se. Angrebsspillet har plads til forbedringer, men overordnet set er vi tilfredse med en sikker sejr i Morten Børup hallen. Næste kamp er mod Esbjerg ude mandag d. 10. november. Vi glæder os til en god træningsuge indtil da.

 

U18 Shea piger 2014 - 2015

Website Security Test