Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne i god kamp

Kirsten B Madsen, udgivet d. 23. november, 2014

U-14 Pige 1. division: VRI, Risskov – Skanderborg 21-26 (10-15)

Det var et veloplagt U14-pigehold fra Skanderborg, der besøgte VRI, Risskov i Bellevuehallen denne søndag. Pigerne lagde ud som lyn og torden, og inden der var spillet 10 minutter af kampen var pigerne foran med 7 mål.

Herefter forsøgte VRI at omorganisere i forsvaret, og de kom ind i kampen igen, men med en velspillende Anna Kristensen i målet, og Emma Sophie Thatt og Josefine Thorsted i spidsen for både angreb og forsvaret blev det ikke rigtig farligt i 1. halvleg, som endte med en 5 måls føring til Skanderborgpigerne.

2. halvleg startede stort set som første, og efter 12 minutters spil førte Skanderborg med 8 mål. Herefter blev Skanderborg ramt af en udvisning, som blev dyr, for udover at tabe undertallet med 3-1, så fortsatte VRI med at score, mens der var en tilsvarende scoringskrise for Skanderborg. VRI kom dog ikke tættere på end 20-23, og pigerne fra Skanderborg fik lukket kampen af med manér, og vandt med 5 mål.

Morten ’Molle’ Christensen sagde efter kampen: ”Jeg synes, at vi kommer rigtig godt fra start, og selvom vi må ud i alternative forsvarsløsninger, da vi stadig er ramt af mange skader, så vi løser pigerne opgaven rigtig fint. De gør det rigtige i de afgørende perioder af kampen og på trods af, at de bliver trætte, så fighter alle rigtig godt hele kampen igennem.

Målscorere: Emma Sophie Thatt 11, Josefine Thorsted 5, Stinna Benfeldt 4, Sarah Kaiser 3, Caroline Kallesøe 2 og Sofia Børglum 1.

Målvogter Anna Kristensen havde en redningsprocent 50

VRI-Skanderborg 23.11.14

Website Security Test