Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 piger ude af ELITE CUP

Kirsten B Madsen, udgivet d. 29. november, 2014

U-14 Piger Elite Cup: Dybbøl IU – Skanderborg Håndbold 25-24 (12-11)

Der var langt – meget langt – til Skansen i Sønderborg sådan en sen torsdag eftermiddag. Og det så da heller ikke ud til, at pigerne fra Skanderborg var helt klar til kamp, da der blev fløjtet op. Forsvaret hang slet ikke sammen, så der skulle scores i hvert angreb, og det blev der så til gengæld, og de to hold fulgte pænt ad til halvleg.U14 piger i Dybbøl

2. halvleg fik ikke en bedre start, og Skanderborg kom hurtigt bagud med 3 mål. Pigerne fik sig dog hægtet på igen og formåede på et tidspunkt selv at komme foran med 2 mål, og kampene bølgede frem og tilbage.

Det, der afgjorde kampen var, at hvor Skanderborgpigerne synes ramt af det ene uheld efter det andet med bl.a. utallige stolpe-ud bolde, så havde Dybbøl mange heldige bolderobringer, som de dygtigt omsatte til scoringer.

”Det blev en svær kamp, da vi ikke var helt klar fra starten af”, sagde træner Morten ”Molle” Christensen efter kampen, ”Man kan sige, at 24 scoringer er nok til at vinde en kamp, men at lade 25 mål gå ind er til gengæld ikke godt nok. Forsvarsmæssigt nåede vi bunden i denne kamp, og nu kan det kun gå fremad igen”.

Og der var langt – meget langt – hjem til Skanderborg igen denne torsdag aften.

Målscorere: Emma Sophie Thatt 12, Josefine Thorsted 4, Caroline Kallesøe 2, Sofia Børglum 2, Stine Jørgensen 2, Stinna Benfeldt 1 og Sarah Kaiser 1

Website Security Test