Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengenes stime vokser

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. november, 2014

U14 drenge 1. division Esbjerg – Skanderborg 18 – 19 (9 – 11)

Det lugtede lidt af fisk lørdag morgen, da U14 drengene ankom til Guldager hallerne. I 3. kamp på 6 dage ventede de ubesejrede “fiskerdrenge” fra Esbjerg. Trods det, var troen på 3 på stribe stor i bilen på den øde Esbjerg motorvej efter to sejre i træk.
Hjemmefra meddelte Jacob Nortvig, at han skulle sove hele vejen, det viste sig at være en rigtig god ide, for han startede som lyn og torden og allerede efter 8 min havde han hamret 4 bolde i kassen og sikrede Skanderborg en flot start, således var vi foran 6-2.

Så kom fiskerne i land og dominerede en næste 10 min og lukkede hullet i nettet til 6-6. Skanderborg drengene kom dog hurtigt på rette kurs igen og få minutter efter var stillingen 9-6 godt anført af en velspillende Magnus Taulbjerg. Bolden blev holdt godt i gang, der var fart i benene, og der blev kæmpet flot i forsvaret foran en vel spillende Jonas Bang i målet. Via koncentreret spil samt fastholdelse af aftalte koncepter med bevægelse før boldmodtagelse og fløjindløb blev pauseføringen på 11-9 udbygget til en 4 måls føring midtvejs i halvlegen godt styret at Magnus Haubro. Fiskerdrengene viste herefter deres evner til at hale ind til 17-16, hvor Skanderborg blev ramt af en dobbelt udvisning, Skanderborg fastholdte troen på deres velfungerende spilkoncept hele vejen og spillede 1-1 med to mand i undertal. Kampen endte med en yderst velfortjent sejr på 19-18 efter alle ressourcer var brugt ganske fornuftigt, klart fremskridt fra de første kampe og tydelig bevis på at en god træningsindsats giver udbytte og udvikler holdt i rigtig retning.

Målscorer Jacob Nortvig 5, Magnus Taulbjerg 5, Magnus Haubro 4, Markus Krogh 2, Jacob Villemoes 2, Thomas Munk 1, Frederik Skov 1.

Redninger:  Jonas Bang 20 ( 53 %)

U14 drenge 2014-15

Website Security Test