Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene videre i Elite Cup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 18. november, 2014

Elite Cup U14 Drenge Ikast – Skanderborg 20-24 (12-13)

Tirsdag aften mødte Skanderborgs U14 Drenge (1. div.) Ikast (1. div.) i Elite Cup

Fra første fløjt viste Ikast et meget bevægeligt angrebsspil med gode indspil til deres stregspiller. Samtidig havde Ikast nogle dygtige bagspillere med god fart i benene. Skanderborgs drenge var dog klar på opgaven og efter enkelte misforståelser i forsvaret fik de grønne fat og skabte flere kontrachancer på et godt, offensivt og bolderobrende forsvarsspil. Efter de første 25. min. kunne Skanderborg gå til pause med en føring på 12-13.

I 2. halvleg holdt drengene koncentrationen, selvom Ikast flere gange havde meget lange angreb. Jonas Bang stod igen en flot kamp og var med sit målmandsspil og overblik med til at sikre Skanderborg flere hurtige afslutninger i den anden ende. De hurtige kontraangreb fint suppleret af et grønt angrebsspil på kanterne i høj fart, skabte et hul på 2-3 mål ned til Ikast – en føring som holdte stort set hele 2. halvleg og Skanderborg vandt kampen 20-24 og er nu videre i Elite Cup.

Målscorere  Skanderborg:

Magnus Taulbjerg 6, Jacob Nortvig 5, Magnus Haubro Jensen 5, William Pedersen 3, Jakob Villemoes Larsen 3, Frederik Skov 1, Marcus Krogh 1.

 

Website Security Test