Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drengene fik flot sejr

Kirsten B Madsen, udgivet d. 16. november, 2014

U-14 Drenge 1. div. Skanderborg -Trelde Gl 32-15 (16-7)

Velfortjent sejr til Skanderborgs U-14 drenge

Med en solid holdindsats hev Skanderborgs U-14 drenge to point hjem i lørdagens 1. div. kamp i Morten Børup Hallen. Fra start virkede de grønne opsatte – og var da også foran 7-1 efter bare 8 min. spil. Skanderborg spillede rigtig klogt og med en fin bredde, hvor særlig Magnus Taulbjerg sprudlede med mange kvalificerede skud. Et koncentreret forsvar havde godt styr på Treldes angrebsspil særligt på distancen og i angrebet fik Skanderborg for alvor vist, at når de kører på kant af forsvaret og løber uden bold, så har truppen masser at byde på. Holdet kunne derfor gå til pause med en sikker føring på 16-7.

Efter pausen fortsatte drengene med at holde kadencen og der blev fightet på alle pladser, så hele holdet kom på scoringstavlen. I det etablerede spil var drengene dygtige til at finde stregspillerne William Pedersen og Jonathan Worsøe og med 11 mål på 12 chancer var kontrafasen også godkendt. Kampen endte med en velfortjent sejr til Skanderborg på 32-15 og drengene er nu klar til at møde Esbjerg på lørdag på udebane. Esbjerg ligger nr. 1 i puljen og vandt det første opgør efter en tæt kamp, men mon ikke Skanderborg nu er opsatte på revanche.

Målscorere Skanderborg:

Magnus Taulbjerg 8, Marcus Krogh 4, Jonathan Worsøe 4, Jacob Nortvig 3, Magnus Haubro Jensen 3, William Pedersen 3,Thomas Munk 3, Frederik Skov 2 , Jakob Villemoes Larsen 1.

 Redninger: Jonas Bang 9, Mads Museth Olesen 8.

 

Website Security Test