Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U-14 pigerne

Kirsten B Madsen, udgivet d. 16. november, 2014

U-14 piger 1. div. Skanderborg – AGF, Århus  32 – 15 (12 – 7)

Med en placering på 2. pladsen i puljen var U14 pigerne fra Skanderborg klare favoritter i dagens kamp mod bundholdet fra AGF.

I starten af kampen spillede Skanderborg og AGF mere eller mindre lige op, og efter 10 minutters spil stod der 5-4 til Skanderborg. Tempoet i angrebsspillet for både Skanderborg og AGF var ikke helt i top, men Skanderborg formåede alligevel ved hjælpe af mange gode indspil til stregen, stille og roligt at trække fra og gik til halvleg med en 5 måls føring.

I 2. halvleg startede Skanderborg i et højere gear, der var fart over feltet og Skanderborg fik scoret 11 gange i de første 10 min., hvor det kun lykkedes AGF at scores 2 gange. AGF forsøgte at ændre deres forsvar til 6-0, hvilket betød at der blev god plads for bagspillerne til at komme til skud.

Skal noget fremhæves fra kampen i dag  må det være den koncentrerede kollektive indsats både offensivt og defensivt specielt i 2. halvleg – Skanderborg formår at score 20 gange, mens AGF kun laver 8 mål.

Træner Morten “Molle” Christensen sagde efter kampen; ” Vi vidste, at det kunne blive svært at leve op til favoritværdigheden i kampen mod AGF i dag, taget i betragtning at vi slog dem med 11 mål ved sidste opgør. Men jeg synes, at vi gjorde det i dagens kamp, hvor jeg syntes, at vi leverede en rigtig god indsats – specielt i 2. halvleg, hvor der blev gået mere til den. Der var kun 9 spillere klar til kamp i dag, hvilket betød at flere af pigerne måtte spille uvante pladser, og igen i dag med succes

Målscorere Skanderborg: Stinna Benfeldt 9, Emma Thatt 8, Sofia Børglum 4, Caroline Callesøe3, Stine Jørgensen 3, Marie Baungaard 2, Sarah Kaiser 1 og Josefine Thorsted 1U14 piger holdbillede

 

Website Security Test