Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr trods kampflytning

Kirsten B Madsen, udgivet d. 14. november, 2014

Skanderborg Håndbold – Hornbæk 38-21 (14-10)

Sikker hjemmesejr

Som så mange gange før i denne sæson regnede det ind i Morten Børup hallen gennem hallens nye tag. Så optakten til dagens kamp blev en smule hektisk. Heldigvis kunne der byttes lidt rundt på træningsplanen, og kampen kunne afvikles i fælledhallen med kun en smule forsinkelse. Et uhørt utal af brændte chancer til hjemmeholdet gjorde at de to hold fulgtes ad de første 15 min. Herfra fik hjemmeholdet lavet et hul på 4 mål til pausen. En stilling som hjemmeholdet bestemt ikke kunne være tilfreds med. Efter pausen kom et forvandlet Skanderborghold på banen og fik for alvor gang i angrebsspillet. Anført af en godt spillende Annika Enevoldsen i angrebet fik hjemmeholdet lavet ikke mindre en 20 mål de først 25 min af 2. halvleg. Dermed var enhver spænding punkteret og det hele endte med en storsejr på 17 mål. Nu venter et meget spændende opgør mod SK Århus som pigerne tabte til med et enkelt mål i det omvendte opgør. Vinderen af dette opgør kan meget vel være et af de to hold der får de eftertragtede ligapladser. Så kom i Morten Børup hallen den 26. november og støt pigerne. Vi håber det ikke regner.

Målscorere for Skanderborg: Sarah Stougaard 9, Caroline Svarre 8, Nicoline Olsen 7, Michelle Sally 4, Annika Enevoldsen 2, Mathilde Schou 2, Natascha Kejser 1

U16 Shea piger 2014 - 2015

Website Security Test