Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr til U-14 pigerne i topopgør mod HEI-Skæring

Kirsten B Madsen, udgivet d. 30. november, 2014

U-14 piger 1. div.: Skanderborg Håndbold – HEI, Skæring 20-18 (7 – 8)

U-14 pigerne viste god moral og kollektiv fight i dagens topopgør mod HEI. Forud for kampen var HEI placeret på 1. pladsen i puljen med 1 point foran Skanderborg.

I dagens kamp fik Skanderborg pigerne revanche efter sidste kamps 1 måls nederlag til HEI og ligger nu placeret som 1’er i puljen.

Skanderborg startede lidt nervøst i 1. halvleg og det var tydeligt, at det var en vigtig kamp for både HEI og Skanderborg. Skanderborg fik stille og roligt spillet sig ind i kampen og holdt skansen mod HEI – målene blev ligeligt fordelt i begge ender af banen halvlegen igennem, og ingen af holdene kom foran med mere end et mål.

HEI kom bedst fra start i 2. halvleg med to hurtige mål. HEI holdt overtaget indtil midten af 2. halvlegen, hvor Skanderborg tog føringen, blandt andet med gode aktioner af venstre back Sarah Jørgensen, der har været savnet efter en lang skadespause.

HEI fik chancen for at spille sig tilbage i kampen med 3 minutter igen ved stillingen 19-17, da Skanderborg får tilkendt en 2 minutters udvisning. Med en par gode redninger af Anna Kristensen i målet bevarede Skanderborg føringen og går fra kampen med en sejr.

Træner Morten “Molle” Christensen efter kampen:

”Vi har problemer med at ramme spændingsniveauet i starten af kampen, men får dette justeret i 2. halvleg. Stor ros til forsvaret i dag – generelt syntes jeg, at vi udviser god moral og kollektiv fight mod et velspillende HEI hold.”

Med to vigtige point på kontoen og selvtilliden intakt, er Skanderborg U-14 piger klar til at møde Silkeborg Voel KFUM i Voel-hallen næste søndag.

Målscorere Skanderborg: Stinna Benfeldt 5, Sarah Jørgensen 4, Josefine Thorsted 4, Emma Thatt 4, Sarah Kaiser 2 og Stine Jørgensen 1

 

Website Security Test