Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sejr i Elitecup

Kirsten B Madsen, udgivet d. 2. november, 2014

Elite Cup U14-pige: Vorup FS (1.div) – Skanderborg H (1.div.) 20-24 (11-13)

På en mark ved Randers, der kunne minde om fælleden i Skanderborg drog U14-pigerne og de medfølgende fans ud til første runde i Elite Cuppen i Ulvehøjhallen – og dermed holdt enhver lighed op, for de måbende Skanderborgere trådte ind i en hal, som man stadig kun drømmer om i Skanderborg.

Skanderborgpigerne var måske også lidt benovede, da kampen begyndte, for pigerne fra Vorup startede som lyn og torden, og kun med indædt fight fulgte Skanderborgpigerne med i 1. halvleg og kunne endda gå til halvleg med en føring på 13-11.

Om træner Morten ‘Molle’ Christensen uddelte lussinger eller ros i halvlegen vides ikke, men Skanderborgpigerne startede 2. halvleg med et spil og i et tempo, som var “Ulvehøj-Arena” værdig, og derefter så de sig ikke tilbage.
At Vorup pigerne måske også havde spillet over evne i 1. halvleg og havde mistet pusten gjorde, at der i 2. halvleg ikke på noget tidspunkt var tvivl om kampens udfald.

Som træner Molle sagde efter kampen:
“Vi brugte ressourcerne rigtigt i kampen mod Vorup i dag, hvor alle spillerne bød ind. Angrebsspillet var mere flydende, og der blev fightet på alle pladser. Kampen vendte for os, da vi skiftede forsvarsformation fra 6-0 til 5-1.”

Nu glæder fansene sig til at se, hvilken flot arena de skal gæste i 2. runde af Elite Cuppen – eller om det bare bliver i en af vores egne haller.

Målscorere: Stinna Benfeldt 7, Josefine Thorsted 5, Maria Schmidt 3, Emma Sophie Thatt 3, Stine Jørgensen 2, Sarah Kaiser 1, Marie Andersen 1, Caroline Callesøe 1 og Sofia Børglum 1

 

U14 piger efter sejr over VRI

Website Security Test