Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Returkamp mod GOG

Webredaktør, udgivet d. 28. november, 2014

Lørdag kl. 16.00 spiller Skanderborg Håndbolds liga herre returkamp mod GOG på sydfyn.

Sidste lørdag trak fynboerne det længste strå i Cigaræsken, hvor Skanderborg spillede en af sæsonens dårligste kampe, og vi var aldrig for alvor i nærheden af point i den kamp.

Jacob AaquistUd over træning er ugen også blevet brugt til både spillermøde og individuelle samtaler, hvor sæsonens første halvdel er blevet evalueret. Det har været en konstruktiv proces, hvor hele situationen er blevet vendt og drejet.

Det har været en højst usædvanlig sæson, hvor et fuldstændig uhørt antal skader har vendt op og ned på truppen. Det faktum at vi tidligst kommer i nærheden af fuldt hold efter VM pausen, har fyldt meget i de drøftelser der har været i løbet af ugen, og det er med afsæt i dette faktum at holdet nu har sat sig nye mål for resten af sæsonen.

Der er spillet 13 kampe, og der er samme antal tilbage før grundspillet er slut. Første opgave bliver udekamp i Gudme mod GOG, som bestemt ikke er en af de nemmeste opgaver i verden.

Ugen har været meget usædvanlig, set ud fra det faktum at der ikke er tilstødt truppen nye skader. Til gengæld har både Bertram Obling og Mads Thomsen smidt gipsen i løbet af ugen, men hvor stor rolle de 2 kan opfylde, er stadig lidt usikkert.

Sikkert er det at The Green Gunmen er opsatte på at revanchere sidste lørdags skuffende indsats. Om det rækker til nogle hårdt tiltrængte point får vi dog først svar på lørdag eftermiddag.

U18 landshodsspiller Jacob Aaquist er udtaget til lørdagens trup, og kan få sin liga debut hvis han betræder banen i Gudme.

Følg med på Skanderborg Håndbolds APP imorgen fra kl. 16.00

Website Security Test