Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat TMS Ringsted vs. 1. div. damer

Webredaktør, udgivet d. 24. november, 2014

TMS Ringsted – Skanderborg Håndbold 20-18 (8-10)

Så nåede vi bunden angrebsmæssigt.

Efter at have ført med 2 ved pausen, så scorede vi ikke de første 10 minutter af 2.halvleg, hvilket resulterede i, at TMS kom foran med 3.

Vi hentede dem dog og førte sågar 18-15 med 6 minutter tilbage. Og så stoppede vi igen med målscoringen. Resultat: At Ringsted vandt kampen 20-18.

Igen havde vi et stærkt forsvar, at holde modstanderne på 17-20 mål, hvilket vi har gjort de sidste tre kampe, bør være nok til at vinde håndboldkampe. Det er lykkedes de to sidste weekender, men denne gang formåede vi ikke at få åbnet modstanderforsvaret, og når det så lykkedes, så brændte vi lidt for meget.

Selvfølgelig er vi ikke tilfredse, selvfølgelig er vi skuffede, og selvfølgelig er vi nødt til at komme frem til bedre løsninger mht. vores angrebsspil. Men kan vi bevare forsvarsgejsten, tilføre det endda lidt mere disciplin, så skal vi nok klare skærene i ft. nedrykningsstregen.

Det var desværre en modstander, som vi slås direkte med om at komme opad i tabellen, så det var et dyrt nederlag.

En fin præstation forsvarsmæssigt af Cecilie Vester, gode enkeltpræstationer af u18-spilleren Laura Damgaard og en fin gejst hele vejen rundt.Cecilie Vester, 1. div. damer 14/15

At rejse sig efter et bittert nederlag er ingen nem sag, men det kan jeg garantere, at vi gør.

“Pletfjerneren” skal i gang, vi skal have rettet sigtet på næste kamp, og så skal vi give den fuld gas.

Næste modstander er Roskilde, som ligesom vi selv har skiftet ud på 8-10 pladser, hvilket har givet nogle naturlige svingende præstationer.

Kom og støt os allerede på fredag i MB.

 

Kim Lerche

Website Security Test