Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – Horsens HK

Webredaktør, udgivet d. 9. november, 2014

Skanderborg Håndbold 1. div. damer – Horsens HK 20-18 (9-9)

Ærkerival- og lokalopgør

Horsens tog os på sengen og førte både med 4 og 5 i første halvleg.

Anført af en velspillende Marte Mari Johansen i målet, så lykkedes det Horsens at holde os på 1 scoring de første 12 minutter. Derefter fik vi løsnet lidt op, scorede lidt i ankomstfasen og til pause var vi med igen.

I målet tog Freja Bossen fra, medvirkende hertil var også et naturligt skifte i forsvaret fra 5-1 til 6-0.1. div damer time out, 14/15

I 2.halvleg fik vi sat os på kampen, og fik momentum, men stadig fornemmede man, at Horsens bare ikke ville give op.  Anført af enmandshæren Sofie Fynbo, som benyttede sig mere af “stolpe-ind” end “stolpe-ud”, så formåede hun nærmest alene at holde Horsens inde i kampen.

 

Heldigvis gik også hun død til sidst, og vi kunne afslutningsvis række armene i vejret efter at have erobret to points mere til kampen om at tage afstand til de nederste pladser.

1. div damer - Horsens 14/15

En fin indsats af Freja Bossen i målet, Laura Damgaard fra U18-holdet havde sæsondebut og krydrede indsatsen med nogle gode individuelle aktioner, Camilla Sommer kom igen ind de sidste 20 minutter på venstre fløj og gjorde en forskel, og så vil jeg afslutningsvis nævne, at Steinunn Hansdottir scorede på 5 ud af 5 på straffekast.

 

Det er første gang i denne sæson, at vi ikke har brændt straffekast. Dejligt, at vi kan score på alle disse store chancer, når kampene er så tætte.
Kim Lerche

Website Security Test