Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Skanderborg – GOG

Webredaktør, udgivet d. 22. november, 2014

Skanderborg Håndbold – GOG 20-29 (8-13)

Der var på forhånd lagt op til en vild dag i Morten Børup Hallen. Der var fyldt til bristepunktet og spillere og trænere havde en god fornemmelse inden kampen mod de gule fra GOG. Det endte desværre med at blive en af de dage man helst vil glemme så hurtigt som muligt. Det blev en af de dage hvor intet ville lykkedes og vi kom aldrig for alvor i nærheden af at vinde den vigtige kamp.

Niels Guldborg 2013 (2)Begge hold er i desperat kamp for at komme væk fra den absolutte bund. Det faktum håndterede GOG åbenlyst bedst, for hjemmeholdet virkede tynget og hæmmet af kampens betydning, da først kampens 2 dommere fløjtede opgøret i gang. Skanderborg måtte stille op uden de 3 målmænd i liga truppen. Karsten Nielsen var sidste mand der er tilføjet skadeslisten, men han var dog på holdkortet i nødstilfælde, på trods af smerter i den ene fod. Buret var dermed overladt til Niels Guldborg, der havde fået trænet med i den forgangne uge.

GOG satte sig forholdsvist hurtigt på opgøret. Søren Haagen stod rigtigt godt i gæsternes mål og Skanderborg havde rigtigt svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Allerede efter 13 minutter tog Nicolej Krickau sin første timeout, bagud 3-8. Billedet fortsatte og efter 23 minutter ved 5-12 var Skanderborg nødsaget til at bytte ud på målmandsposten. Karsten Nielsen blev indskiftet i stedet for Niels Guldborg, der desværre slet ikke fik fat i GOG skytterne. Karsten Nielsen fik trods smerter, en ganske fin start i målet, og var medvirkende til at hjemmeholdet fik lidt mere gang i spillet og ved pausen var vi “kun” bagud 8-13.

Største drama i 1. halvleg var efter 25 minutter, da gæsternes Chris Jørgensen fik direkte rødt kort, efter en tackling af Rasmus Kaagaard i høj fart.

Kampens helt store profil var den aldrende Søren Haagen, der stod med imponerende 60% de første 30 minutter, og var vel den afgørende årsag til at GOG havde fået slået et hul til Skanderborg. 12 gule redninger mod Karsten Nielsens 3 før pausen, talte jo sit tydelige sprog.

Johan Hansen 141114-07Efter pausen sad en spotfyldt Cigaræske og ventede på øjeblikket hvor Skanderborg skulle æde sig tilbage på gæsternes føring. Det øjeblik kom bare aldrig. Tættest på var efter 38 minutter, hvor Kasper Povlsgaard scorede sit første mål til 13-16, og her var taget tæt på at løfte sig på den 47 år gamle gymnastiksal. Kampens 2 dommere fik dog punkteret den stemning ved at uddele en fuldstændig uforklarlig udvisning til selv samme Kasper Povlsgaard minuttet efter, og det udnyttede gæsterne klogt til med 3 mål i træk at bringe sig komfortabelt foran 19-13 igen. Tættere på kom vi aldrig, da GOG konstant holdt snor i en 4-6 måls føring kampen ud. I slutminutterne udnyttede gæsterne at Skanderborg satsede de sidste varer i butikken og kunne score kampens sidste 4 mål fra 20-25 til et alt for stort slutresultat på 20-29. Det var ikke det det helt rette billede af kampen, for ingen af holdene spillede nogen god kamp lørdag eftermiddag på Morten Børup Vej.

Bedste Skanderborg spiller var unge Johan Hansen på højre fløj, der også blev hjemmeholdets topscorer med 6 mål.

Der er returkamp mod GOG allerede på lørdag, denne gang på Sydfyn.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Johan Hansen 6, Rasmus Kaagaard 5, Michael Pedersen 3, Lars Mousing 3, Andreas Væver 1, Kasper Povlsgaard 1, Jeppe Krogh 1.

Målscorer GOG:

Minik Dahl Høegh 9, Mikkel Møller 4, Aku Kreutzmann 4, Mark Strandgaard 3, Tobias Møller 3, Rasmus Jensen 3, Kenneth Dahl 1, Chris Jørgensen 1, Lars Hald 1.

Website Security Test