Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat GOG – Skanderborg

Webredaktør, udgivet d. 29. november, 2014

GOG – Skanderborg Håndbold 32-27 (15-14)

2. halvdel af grundspillet blev fløjtet i gang, og såmænd også i stykker, da Skanderborg mødte GOG på udebane lørdag eftermiddag. Vi jagter desperat point for at distancere Odder på den kedelige 14. plads, men det blev desværre ikke i dag at vi kunne flytte os længere væk fra sidstepladsen.

Michael Pedersen 221114-10Efter sidste weekends ni måls nederlag kom Skanderborg langt bedre med i kampens start. GOG startede som lyn og torden og var foran 2-0 inden haluret havde flyttet sig den første omgang, men herfra kom Skanderborg godt igen. GOG førte 5-4 efter 8 minutter, men 3 grønne mål i træk gav en udeføring på 5-7. Hjemmeholdet kom dog hurtigt tilbage på 8-8, men kendetegnede for 1. halvleg var at der aldrig var mere end 2 måls forskel. Michael Pedersen havde godt gang i skudarmen fra start og lavede sit 4. mål efter kun 17 minutter, men han faldt desværre ud af kampen derfra og kom ikke yderligere på tavlen.

Pausestillingen var 15-14 til hjemmeholdet, og alt var åbent. Bertram Obling havde smidt gipsen og fik den hårde opgave at vogte målet fra start, med kun en enkelt træning i benene. Bertram stod en hæderlig 1. halvleg med 6 redninger, men fald desværre i procenter efter pausen.

Efter pausen startede holdene igen meget lige og efter 35 minutter var stillingen 18-17. Her kom kampens momentum til hjemmeholdet, der med 5 mål i træk reelt afgjorde kampen. 3 udvisninger i træk på 4 minutter var mere end de hårdt plagede Gunmen kunne modstå. Karsten Nielsen var oven i købet inde og redde et straffekast fra Minik Dahl Høegh i denne periode, men vi formåede ikke at score i 7 fatale minutter i træk. Specielt hjemmeholdets stregspiller Rasmus Jensen gjorde ondt på os i denne periode og i den modsatte ende forfaldt vi til de forkerte afslutninger. GOG var dygtige til at tage både vore strege og fløje ud af spillet, og vi havde i perioder meget svært ved at afslutte dygtigt nok udefra.

GOG fik skabt et 5-6 måls forspring, og som sidste weekends kamp holdt de gule klogt snor i Skanderborg, som dog skal roses for ikke at give op på noget tidspunkt. Kampens sidste halvdel blev i den grad skæmmet af, at DHF igen havde påsat ligaens mest urutinerede dommerpar til dagens kamp. Det var beskæmmende at opleve specielt de sidste 30 minutter at kampen, hvordan spillerne i ren frustration overfusede de 2 totalt overmatchede drenge i sort, uden disse anede hvad de skulle foretage sig. Det hænger ganske enkelt ikke sammen at så unge og urutinerede dommer skal dømme spillere der ikke laver andet end at træne håndbold. Det hænger ganske givet sammen med det faktum at DHF ønsker unge dommere igennem det internationale system. Den korte konklusion må så bare være, at det må Danmark så undvære når vi ikke har dommerpar der kan dømme i herre ligaen, hvis det er det som systemet kræver. De 2 dommere var ikke kampafgørende i dag, men Dansk Håndbold kan ikke være bekendt at vise sig frem på denne måde. Det er synd for både dommere, spillere og tilskuere.

Jacob Aaquist 2012Vores U18 landsholdsspiller Jacob Aaquist kom på banen med godt 5 minutter igen, og fik dermed sin debut i Boxer herre ligaen. Unge Aaquist gjorde det flot og nåede at komme på måltavlen 2 gange inden dommerne fløjtede af til slutresultatet 32-27.

Minus 9 i sidste weekend, og minus 5 ugen efter. Der var tegn på bedring i nogle af spillets facetter, men der er stadig nogle fatale fejl der skal rettet inden vi får yderligere point på kontoen. Vi skal have flere redninger og noget mere flow i vores angrebsspil, og så skal vi kunne sætte proppen i når modstanderne har deres gode perioder i kampene.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Michael Pedersen 4, Rasmus Kaagaard 4, Martin Risom 3, Johan Hansen 3, Mikkel Kaagaard 3, Lars Mousing 2, Jacob Aaquist 2, Kasper Povlsgaard 2, Andreas Væver 2, Morten Kirk Olesen 1, Kasper Foder Nielsen 1.

Målscorer GOG:

Minik Dahl Høegh 7, Rasmus Jensen 5, Mark Strandgaard 5, Aku Kreutzmann 5, Kenneth Dahl 2, Chris Jørgensen 2, Lars Hald 2, Mikkel Møller 2, Kasper Kildelund 1, Tobias Møller 1.

Tilskuere: 1.253

Website Security Test