Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat 1. div damer vs. Tarm

Webredaktør, udgivet d. 16. november, 2014

Skanderborg Håndbold – Tarm Foersum GF 20-17 (9-8)

Lad os bare slå det fast fra start. Det blev aldrig en køn håndboldkamp.

Tarm havde besluttet at gå frem med bolden, spille alenlange angreb, og de fik lov til det. Det medførte en vis frustration hos de “grønne”, og Tarm spillede klogt med de våben, som de havde. Heldigvis formåede vi at dække op på et fint niveau på en dag, hvor angrebsspillet blev for langsomt og individuelt.

Det er dejligt at se, at pigerne også kan trække i arbejdstøjet, når vores teknisk stærke spillere ikke lykkes med presspil og gennembrud. De sidste to kampe har vi holdt modstanderne på hhv. 18 og 17 mål, hvilket naturligvis gør det noget nemmere at vinde kampe, men vi kan ikke hænge hatten på, at eksempelvis Ringsted i næste weekend kan holdes så langt nede scoringsmæssigt. Anja Sørensen 1. div damer 14/15

På en dag, hvor vi havde alt at tabe imod bundholdet noteredes: Et flot indhop af Anja Sørensen i målet, kynisme i overtalssituationerne, stærkt forsvarsspil og fin larm på lægterne.

Vi bevæger os opad i tabellen, men koncentrerer os rigtigt meget om vores egen præstation.

Den næste uge i træningslokalet skal vist stå på angrebstræning.

 

Kim Lerche

Website Security Test