Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1. div damer vs. Tarm Foersum GF

Webredaktør, udgivet d. 12. november, 2014

Fredag d. 14/11 kl. 19.30 i Morten Børup-hallen

Så venter en kamp imod rækkens nummer sidst: Tarm.

Tarm, har ligesom os selv, skiftet gevaldigt ud i truppen ift. sidste sæson, og har haft problemer med at holde distancen i kampene. Specielt iøjnefaldende er naturligvis Mie Kolding på venstre back, med en fortid i Esbjerg og på U-landsholdene, Den norske stregspiller Hege Danielsen og fra Viborg har man hentet Signe Hald (ligeledes på stregen), på højre fløj har man Kelsi Fairbrother (tidl. Esbjerg) og derudover er den hårdtskydende bagspiller Janne Dahlmann vokset gevaldigt med opgaven denne sæson.

Vi møder en modstander, som efter en række nederlag spillede lige op med vores naboer fra Hadsten sidste weekend, og tabte kun med en enkelt til sidst. Det er en såret modstander, som har lugtet blod, og som vil komme med alt i denne kamp. Alt at vinde – intet at tabe. Sidste sæson spillede vi uafgjort i begge kampe imod Tarm, og har det traditionelt svært imod dem. Efter en dejlig sejr over ærkerivalerne fra Horsens, så er det vigtigt, at vi har fået armene ned og igen får fokus på den næste kamp. En kamp, som bliver mindst lige så svær som Horsens-kampen, hvor vi var bagud med både 4 og 5 i første halvleg. Vi vil lægge tryk på det fysiske i forsvaret og holde fart i benene, så vi kan få løbet en masse med Tarm.Skanderborg Håndbold

Kan vi holde modstanderne på 18 mål igen, så skal vi nok klare det rent scoringsmæssigt i den anden ende. På trods af, at vi bevæger os den rigtige vej i tabellen efter en miserabel sæsonstart, så kigger vi stadig nedad, og skeler konstant til både nedrykningsstregen, og de pladser, som giver ekstra nedrykningskampe. Dem vil vi meget gerne undgå, så derfor er det supervigtigt, at vi koncentrerer os om vores egen opgave, at være klar, at kæmpe r…. ud af bukserne, gå ydmygt til opgaven og huske, at vi spiller i den grønne trøje…

Bak os op, støt os, lad os få larm på tilskuerpladserne.

God kamp til alle: tilskuere, Tarm og dommerne.

Kim Lerche

Entré 40,- kr. for voksne over 18 år.

Website Security Test