Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Nyt frustrerende nederlag til Odder

Kirsten B Madsen, udgivet d. 3. november, 2014

U-14 Drenge 1. div. Odder-Skanderborg 29-19 (13-10)

Søndagens kamp i U-14 Drenge 1. div. burde være fløjtet af efter 18 minutter. Så havde publikum – og ikke mindste U-14 drengen selv – fået et synligt bevis på hvor flot håndbold de grønne spiller, når de holder de taktiske aftaler, løber for hinanden, har fart i benene og arbejder som en mur i forsvaret. Det blev den bare ikke.

Efter en jævnbyrdig start, trak Skanderborg stille og roligt fra til 6-10, selvom Odder var både hurtige og mere fysiske. Midlet var kloge afslutninger og solidt forsvarsarbejde og belønningen var en føring på 6-10 efter 18 min.

Desværre blev føringen på meget kort tid sat over styr med nogle dumme afslutninger og tekniske fejl, som Odder prompte straffede med et effektiv kontra spil. I forsvarsspillet blev den grønne mur nu fyldt med gabende huller, som de hurtige Odder drenge udnyttede til deres fordel i flere 1-1 situationer. Ved halvleg blot 7 minutter senere var stillingen vendt til Odders fordel og Skanderborg måtte gå til pause med 13-10 til hjemmeholdet.

Det lykkedes aldrig Skanderborg at komme rigtigt ind i kampen i 2. halvleg, selvom der blev kæmpet flot af Jonas Bang i målet med 15. rene redninger i kampen. Odder-maskinen kørte på med pladsskifte, indspil til streg, kamp om alle bolde og en større vilje til at vinde end den, som de grønne kunne mønstre på dagen.

Det var en trist grøn 2. halvleg at se på, men skal der findes noget positivt at fremhæve, må det være Magnus Haubros fight i det fremskudte 5-1 forsvar, hvor han fangede flere bolde, som blev omsat til kontra chancer. Det var dog ikke nok, så der er ikke andet at gøre, end at trække i arbejdstøjet og finde humøret og det disciplinerede spil frem igen, som U-14 Drengene lagde ud med i dagens kamp.

Målscorere Skanderborg:

Jacob Nortvig 5, Magnus Haubro Jensen 4, Thomas Munk 3, Frederik Skov 3, Magnus Taulbjerg 2, William Pedersen 1, Marcus Krogh 1.

Website Security Test