Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Ikast indkasserede stort nederlag

Kirsten B Madsen, udgivet d. 17. november, 2014

Skanderborg – Ikast F.S 38-14 (19-9)

U18 pigerne fra Skanderborg tog rigtig pænt imod gæsterne fra Ikast og spillede en kamp på meget højt niveau. I den omvendte kamp i Ikast, viste Ikast sig, at være et dygtigt hold med flere rigtig gode spillere og det var derfor med en sund respekt, Skanderborg-pigerne gav bolden op.

Det skulle hurtigt vise sig, at de grønne piger var i et fortræffeligt spillehumør. Pigerne spillede på et højere niveau på modstanderens banehalvdel, end vi har set de forrige kampe og kunne via godt angrebsspil samt flere gennemspillede kontraaktioner gå til pause med en føring på 19-9.

Fokus i pausen var på Ikasts angrebsspil og på, hvordan vi skulle forbedre vores forsvar og i anden halvleg dækkede vi rigtig pænt op. Resultatet i de sidste 30 minutter af dagens kamp blev 19-5 og Ikast blev presset på ressourcerne grundet de løbelystne piger fra Skanderborg. Angrebsspillet ramte som nævnt et højere niveau og timingen af løb samt koncentrationen i afslutningerne kan vi tage med fra dagens kamp.

Amalie “Nips” Grøn blev kampens spiller med mange gode aktioner både i forsvar, kontra og angreb.

Tak til Ikast for besøget. To point yderligere på kontoen og en svær udekamp mod Team Tvis Holstebro på søndag. Begge hold skal gerne bruge 2 point, da Viborg er lige i hælene på de to mandskaber i tabellen.

 U18 Shea piger 2014 - 2015

 

 

 

Website Security Test