Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Hjælp til selvhjælp

Webredaktør, udgivet d. 6. november, 2014

I mange år har vi haft et samarbejde med OK Benzin omkring benzinkort, hvor vi får et beløb pr nytegnet kort som bliver aktiveret, ligesom vi også får 6 ør pr liter brændstof der forbruges på kortet.

Vi har over 200 aktive kort i brug og klubben modtager ca 14.000,- kr pr år herfor.

ok olieI forbindelse med dagens hjemmekamp mod Skjern har OK en stand i forhallen, hvor de som ikke har et OK benzinkort kan få et.

Vi er normalt iløbet af året med på sådanne fremstød i enten Kvickly eller Fakta i Højvangen, hvor vi så bistår OK konsulenten med at tegne nye kortindehavere.

I fredags var vi således oppe at hjælpe hos Fakta og fik nytegnet 15 kort.

Der er nogle år siden vi har haft OK ordningen med i hallen, så vi håber at såvel spillere, trænere, holdledere m.m. lige kigger forbi og får sig et OK kort, hvor der udover benzin til rigtige og konkurrencedygtige priser tanket over hele landet.

lokaltelefonenVi har lige indgået et samarbejde om et næsten tilsvarende produkt – nemlig telefoni sammen med Lokaltelefonen, som også sidder ved indgangen sammen med repræsentanter fra  Ungdomsudvalget og præsenterer, hvordan vi kan hjælpe os selv, ved at have sit mobil abonnement via Lokaltelefonen.

Der vil i kampprogrammet være mere om denne ordning, ligesom der vil være flyers i hallen til kampen på lørdag, men også mulighed den 22.11 til GOG kampen, for at få mere info om denne ”Hjælp til Selvhjælp” mulighed.

 

Med venlig hilsen

Jens Christensen, formand

Website Security Test