Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Farvel til ligaen med stil

Kirsten B Madsen, udgivet d. 29. november, 2014

U16 drenge 1. Division HF Mors – Skanderborg (28-26)

Torsdag aften gik turen mod Mors, hvor turneringen afgørende kamp skulle spilles. Truppen var fortsat meget smal på grund af skader, og det var de få der skulle trække læsset.

Jyske Bank Mors Arena var en flot kulisse om aftenens kamp. Publikum var mødt talstærkt op og da 2 store busser fra Skyum Efterskole læssede endnu godt 100 tilskuere af foran arenaen, var scenen sat for et brag af et opgør!

Kampen startede tøvende, men tog så fart. De to hold står rigtig godt til hinanden og skiftedes også til at score, så de fulgtes ad i starten af kampen. Desværre havde Mors held med at snyde det grønne forsvar med nogle meget kloge indspil til stregen som blev udnyttet benhårdt, og Mors kom foran med 3 mål. Skanderborg formåede ikke at reducere og stillingen ved pausen var 13-10.

Mors startede anden halvleg med fuld fart og efter blot 2 minutter var stillingen 15-10 og vi frygtede et grønt kollaps. Heldigvis ville de grønne drenge det anderledes, og nogle solide scoringer fra back-pladserne bragte Skanderborg tilbage i kampen og efter 10 minutter var stillingen uafgjort. Så fulgte 20 imponerende minutter! Flotte indspil, gode redninger, fejende finter, imponerende fight, og to hold der bare ville vinde! De to hold fulgtes ad til få minutter før slutfløjtet, hvor Skanderborg ramte stolpen og Mors bevarede roen. Kampen endte 28-26, og Mors har således sikret sig ligapladsen foran Skanderborg.

Men Skanderborgs drenge kunne køre hjemad med hovedet hævet. De leverede en absolut imponerende kamp, og indsatsen var mere end godkendt. Ærgerligt at sæsonens bedste fight ikke gav point, men sådan er livet, det er dem der fører efter 60 minutter der vinder kampen.

Holdet: Magnus Rind Giversen (5), Frederik Iversen (3), Mads Grabe (8), Mads Thomsen (1), Kasper Nielsen, Andreas Søgaard (4), Lasse Jensen (2), Tobias Bachmann, Mathias Laursen (3).

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (37%) og Michael LorentzenU16 Shea drenge 2014 - 2015

Website Security Test