Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

De grønne krykhusarer

Kirsten B Madsen, udgivet d. 24. november, 2014

U16 drenge 1. Division Skanderborg – Viborg HK (27-27)

Skader er desværre kendetegnende for de grønne i denne sæson, og det er ikke kun ligaherrerne der er ramt. Til dagens kamp stillede U16 drengene med en meget smal trup, men modstanderne fra Viborg burde alligevel være en overkommelig modstander. Desværre skulle tingene ikke gå så let som forventet.

Viborg drengene var tændte og de kom med fuld knald på fra første fløjt. Spilet var hårdt – måske også for hårdt – men dommernes fløjter var tavse, og godt inde i 2. halvleg måtte vi konstatere, at skadeslisten voksede til det punkt, hvor vi ikke havde nogen udskiftere tilbage.

Dette betød uvante pladser for mange af de tilbageværende og de grønne drenge havde svært ved at få gang i systemerne og komme til gode afslutninger. Antallet af tekniske fejl steg til uhyggelige højder og Skanderborg måtte afgive det ene point til et Viborg hold, der på alle pladser er dårligere besat – forskellen var bare, at deres spillere kunne komme på banen.

Rigtig ærgerligt for Skanderborg, der nu må se liga drømmen falme på et rigtig ærgerligt grundlag, men skadessituationen er lige så vanvittighed som den var uforudsigelig – og det er som bekendt aldrig ovre før den fede dame synger!

Vi satser på, at der er blevet flere spillere klar til torsdagens opgør mod HF Mors – det bliver dagen for det store slag!

Holdet: Magnus Rind Giversen (1), Frederik Iversen (3), Mads Grabe (3), Mads Thomsen (3), Kasper Nielsen (4), Andreas Søgaard (5), Lasse Jensen (6), Tobias Bachmann (2).

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (27%) og Michael Lorentzen (100%)

U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

Website Security Test