Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

4 mål var ikke nok

Webredaktør, udgivet d. 30. november, 2014

Referat Skanderborg Håndbold 1.div.damer – Roskilde Håndbold, 15-22 (11-11)

4 mål i anden halvleg gjorde, at vi ikke kom fra kampen med point. Men det var også to halvlege med omvendte fortegn. En første halvleg, hvor vi fandt det rigtige spændingsniveau, en halvleg, hvor vi udfordrede Roskilde på løbet imellem de to felter, og hvor det lykkedes os at få en masse løbedueller.

1.div.damer vs Roskilde 14/15

Lad os bare slå det fast en gang for alle: Roskilde er et klassemandskab på alle pladser, et af de bedste vi har mødt. Og for at kunne matche dem skulle vi ramme noget der lignede max. Det lykkedes i første halvleg.

Et forsvar med Rikke Enevoldsen og Caroline Theill i midten, Emma Apel som både skød udefra og løb om kamp med Roskildes højreside, og Amalie Angel fra U18-holdet, som bombede et par bolde i kassen.

En af de bedste halvlege vi har spillet i denne sæson. Rikke Enevoldsen 1.div.damer 14/15Men så mente dommerne desværre, at det var tid til pause. Belært af sidste weekends “sovepille” lige efter pausen, hvor vi ikke scorede i de første 10 minutter, så valgte vi at gå i 3-3. Vi tabte de første 5 minutter med 3-1, hvor Charlotte Bisser var meget hård ved os. Men der var jo stadig masser af tid. Det blev så til 3 yderligere mål på de sidste 25 minutter, og det kan vi ikke være tilfredse med.

Om det var Roskilde som småjusterede lidt, eller om det var os, der løb tør for ressourcer, kan man jo ikke lige finde svaret på, men en umiddelbar tanke er, at det nok var begge dele.

Vi fik aldrig løbet med Roskilde i 2.halvleg. Og da det er en af vores spidskompetencer, samtidig med, at forsvaret endnu engang stod godt, så må vi kigge lidt på, hvordan vi får sprøjtet endnu mere energi ind i netop den fase. Det lykkedes i 1.halvleg, desværre ikke i 2.halvleg.
Kim Lerche

Website Security Test