Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

3. division vinder ude mod Viby

Webredaktør, udgivet d. 3. november, 2014

Viby – Skanderborg Håndbold 17-32 (7-16)

Efter en uge med gæstetrænere og samtræning med 1. division stod det klart for alle fans og spillere at trænerne var ivrige for at optimere truppen. Holdets økonomiske balance var genoprettet efter at en ukendt klub med hovedsæde i Dubai havde indgået aftale om at leje vores heltinde, Caroline Thybo ud, for en periode her midt i sæsonen. Udover at herliggøre træningsugen for vores sejrsvante trup, kan vi lige nu afsløre, at have kig på en spiller med international kaliber. Navnet kan vi indtil videre ikke løfte sløret for, men initialerne på træningsdragten lader til at være JT.

Dagens kamp var på udebane i Viby og selvom undertegnede havde pakket både pude og slikpose, gik det op for den sjællandske flygtning, at der var tale om et vaske ægte lokalopgør. Vi ankom snart i hallen og mens den for nogen stod på omklædning blev cafeteriaforholdene grundigt undersøgt. I Viby kunne man tale om en hal, som om muligt var mindre og mere kompakt end Cigaræsken. Der var vel næsten tale om en tændstiksæske?

Efter at have overværet tophåndbold blev det endelig vores tur. Anført af omkring halvtreds mindreårige indtog vi banen. Kort før dommeren var ved at fløjte kampen op, havde Benjamin en mindre krise og alt så sort ud – det lignede at træneren simpelthen ene mand skulle udføre et decideret bleskifte. Katastrofen blev afværget, da mor Sarah uden at tøve tog ansvar i denne situation. Benjamin kunne således overvære kampen med ren numse.

Anført af et solidt forsvar kom vi godt fra land. Føringen på 4-1 blev forvandlet til 13-5 og spændingen var taget ud af kampen. Heldigvis var alle enige om, at kampen var slut på det tidspunkt og derfor trissede vi bare rundt og byttede mål resten af tiden. Igen i dag byder mange ind i vores spil og målscoren bliver spredt rigtig godt ud på alle vores ressourcer på holdet. Vi er godt tilfredse med at lave 32 mål på en dag, hvor vi er meget effektive og har en høj scoringsprocent. Endnu engang måtte holdleder, Stine Rasmussen, selv på banen og kæmpe for de grønne – sejrsgaranti med Stine i trøjen!

Fidusbamsen gik efter kampen til Line Mørch, som gentagende gange viser vejen og skyder akkurat, der hvor keeperen ikke står og hvor der er plads. Sommetider.

Resultatet på 32-17 til de grønne lyver ikke. Og vi føler, at være klar til det drama, som vil tage form på søndag når rækkens dengser fra Hasle kommer på besøg i en kogende Morten Børup hal. Vores fans vil sidde klar på lægterne og selvom de måske er knap en meter høje, så skal de nok skabe en balkanlignende stemning i Cigaræsken.

Vi er sikre på at både vores og Hasles trænere vil udtale sig om, at kravet er en sejr når begge parter møder op til det forestående sponsorarrangement. Husk at dørene åbner 1 time før kampen blæses i gang kl. 18.00.

OBS: Pigernes nye træningsdragter bestilt og med lidt god vilje er der plads på pigerne til flere firma- eller private tryk. Kontakt os venligst. Indtil da er billedet herunder (Peters sko og et par tomme flakser) det tætteste vi kommer på en sponsor. Alt tæller. På gensyn. Flasker

Website Security Test