Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 vigtige point

Kirsten B Madsen, udgivet d. 7. november, 2014

U16 Piger 1. division    SINE/Sønderjyske – Skanderborg Håndbold 25-30 (10-14)

En veloplagt Rødekrohal dannede rammen om torsdagens udekamp mod SINE Sønderjyske. Fusionsklubben havde i dagens anledning kørt busser til med feststemte efterskoleelever, der sammen med en velforberedt speaker var med til at sætte en super stemning i hallen. Tak for det.

Efter en lidt lige og nervøs start på kampen fik Skanderborg slået et lille hul på 4 mål ved 7-11 efter 16 min. En forskel som stort set resten af kampen blev på det niveau, kun en enkelt gang kom hjemmeholdet tæt på ved stillingen 16-17. Så uden for alvor at være presset kørte pigerne sejren sikkert hjem. En sejr som var utrolig vigtigt i en meget lige pulje, hvor kun favoritterne fra FCM ligger med maksimumpoint. Tre hold følger efter med hver 6 point, heriblandt Skanderborg.

Træner Peter Fynsk efter kampen. ”Vi spiller glimrende angrebsspil i perioder, men må også stadig sande at vores bundniveau i angrebet skal forbedres. Det virker lidt som dag og nat for os for tiden, det må vi hjem og arbejde på. I målet var det fantastisk at se Christina Fuhlendorff i dag. Hun kommer ind efter 15 min, og står resten af kampen med en redningsprocent på 50%. Sammen med hende spiller højrefløjen Natascha Kejser en stor kamp i både angreb og forsvar.”

Pigerne skal i kamp igen onsdag hjemme i Morten Børup hallen mod Hornbæk. Hornbæk har vist stor fremgang siden Skanderborg vandt den omvendte kamp stort, men hjemmeholdet tror stadig på 2 point.
Målscorere for Skanderborg: Nicoline Olsen 10, Natascha Kejser 5, Kristina Jørgensen 5, Caroline Svarre 4, Sarah Stougaard 4, Michelle Sally 2

U16 Shea piger 2014 - 2015

 

Website Security Test