Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 nødvendige point

Kirsten B Madsen, udgivet d. 16. november, 2014

U16 drenge 1. Division Skive fH – Skanderborg (23-25)

2 NØDVENDIGE POINT

De grønne drenge drog tidligt lørdag morgen til Skive, for at hente 2 nødvendige point og søge oprejsning efter tirsdagens ”meltdown” i Ikast.

Skive – der på papiret var kampens underdogs – kom først på måltavlen i agens opgør. Skanderborgs start var famlende og med nogle rigtig slemme forsvarsfejl, hvilket gav Skive tro på chancen og luft under vingerne.

Skive havde meget lidt at byde på rent angrebsmæssigt, men dette til trods havde Skanderborg svært ved at dække effektivt op, og det kostede dyrt. I den anden ende havde Skive desværre held med at gå højt på Skanderborgs bagskytter, og der gik noget tid før de grønne udnyttede den plads det gav bag den høje opdækning. Skive kom op på 4 måls føring før Skanderborg fik styr på tropperne og ved pausen var stillingen 15-15.

I anden halvleg var kampen lige, og først 5 minutter før slutfløjtet fik Skanderborg styr på kampen og sikrede føringen. Kampen sluttede 23-25 – en fortjent sejr til de grønne og også et fair billede af det reelle styrkeforhold de to hold imellem. Men man sidder tilbage med fornemmelsen af et Skanderborg hold, der ikke får det optimale ud af de ressourcer der er til rådighed.  Dagens indsats kan vel bedst betegnes som blandet. Rigtig mange fine takter, men et hav af brændte chancer, tabte bolde og forsvarsfejl på stribe. Men 2 point på kontoen og tro på, at vi rejser os inden næste weekend.

Holdet: Magnus Rind Giversen (1), Frederik Iversen (1), Mads Grabe (3), Mads Thomsen (2), Kasper Nielsen, Andreas Søgaard (8), Lasse Jensen (2), Mathias Laursen (3), Tobias Bachmann (4), Rasmus Kaalund (1).

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (44%), Mads Kulas

U16 drenge i Skive

 

Website Security Test