Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

2 div og Jyllandsserie herre

Webredaktør, udgivet d. 12. november, 2014

Jyllandsserie herre vandt tirsdag aften lokalopgøret i Hørning Hallem mod Stilling-Hørning. Holdet der normalt først topper sidst på sæsonen er kommet overraskende godt fra start.

Rutine Efter at have tabt den første kamp til Galten, er Jyllandsserie Herre nu ubesejret i de sidste 4 kampe. De sidste tre kampe er vundet og tirsdag aften gik det ud over lokalrivalerne fra Stilling-Hørning, som blev besejret med 25-22. Der er i denne sæson kamp om pladserne på holdet og flere af spillerne i truppen måtte følge kampen fra tilskuerpladserne, blandt de over 100 tilskuere til kampen i Hørning Hallen.

Holdet spiller allerede på lørdag igen, hvor det gælder returkampen i Klank Hallen mod Galten.

2 divisions herre er også kommet rigtigt flot fra start. Holdet der iår trænes af Jesper Ferdin, vandt søndag på hjemmebane over Korsør Slagelse Elitehåndbold med 31-28, og er efter 6 kampe placeret på en delt 3. plads med 8 point.

2. division herre spiller hjemme igen på søndag i Morten Børup Hallen mod Give Fremad kl. 18.30. Give tæller blandt andet vores tidligere ungdomsspiller Andreas Oliver Møller Bjerre.

Website Security Test