Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U16 drenge kom endelig i gang

Kirsten B Madsen, udgivet d. 22. oktober, 2014

U16 drenge 1. Division  Viborg HK – Skanderborg (19-23)                

Endelig i gang

Efter lang tids venten blev turneringen endelig skudt i gang for Skanderborgs U16 drenge. Modstanderen var Viborg HK, et hold vi ikke kendte så meget til på forhånd. Skanderborg fik en fin start. Med tempofyldt spil og skarphed i afleveringer og afslutninger bragte holdet sig foran 3-9 og niveauforskellen på de to hold var tydelig. Viborg spillede langsomt og fik desværre held med at trække tempoet helt ud af kampen, noget der ikke passer Skanderborgs drenge særlig godt. Dette suppleret med en manglende evne til at bevare gejsten, gjorde kampen til en lidt rodet affære, med et hav af tekniske fejl, brændte straffekast og mange udvisninger. Skanderborgs angrebsmaskine er fortsat lidt ”rusten” efter rigtig mange skader, og især savnede vi Jacob Jessen, der stadig er bænket med en skade og meget tvivlsom til de kommende kampe. På positivsiden var der plads og spilletid til alle, så alle konstellationer blev testet, og formen er således på rette vej for Skanderborgs ”Young Green Gunmen”, der arbejder hårdt for at få kanonerne skudt ind inden næste kamp, der spilles allerede på søndag hjemme i Morten Børup Hallen.

Holdet: Magnus Rind Giversen, Frederik Iversen, Mads Grabe (7), Mads Thomsen (1), Lasse Aebelboe, Kasper Nielsen (5), Andreas Søgaard (7), Lasse Jensen (2), Mathias Laursen, Tobias Bachmann (1).

I målet Mikkel Tofte Langerhuus (42%)U16 Shea drenge 2014 - 2015

 

Website Security Test