Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 pigerne tabte med 1 mål

Kirsten B Madsen, udgivet d. 27. oktober, 2014

Hårdt ramt af skader leverede Skanderborg U-14 piger en middelmådig indsats

U -14 piger 1. div. Skanderborg – HEI Skæring : 18 – 19 (8 – 8)

Med 2 points på kontoen kunne Skanderborg se sig som absolut 1’er i puljen – men sådan skulle det desværre ikke gå i opgøret mod HEI, Skæring i Skæringhallen denne søndag.

HEI startede med en meget offensivt 3-3 forsvar, der var på kanten af mandsopdækning. Skanderborg skulle lige bruge et par minutter på at løse angrebsopgaven mod det offensive forsvar – Skanderborg fandt løsningen og kom foran 5-2 efter 12 min spilletid. HEI justerede forsvaret og gik tilbage i en 6-0 forsvarformation og Skanderborg fik svært ved at finde de rigtige løsninger i angrebet, hvilket skabte en scoringspause på 8 min. Denne scoringpause udnyttede HEI og fik stille og roligt spillet sig ind kampen. Stillingen ved halvleg 8-8.

2. halvleg var meget lige – Skanderborg og HEI skiftes til at score og ingen af holdene var foran med mere end 2 mål halvlegen igennem. Skanderborg var foran 18 -17 med blot 2 1/2 min. igen. Desværre havde Skanderborg svært ved at styre en godt spillende midt/hø back fra HEI, der scorer de sidste 2 mål for HEI til slutresultatet 19-18.

Skal der fremhæves noget godt om Skanderborgs præstration fra kampen i dag, må det være det gode stregspil, der også resulterede i 7 fine scoringer fra Marie Schmidt.

Træner Morten “Molle” Christensen kommenterede efter kampen “skal vi vinder over et godt spillende HEI hold, er der flere spillere der skal præstere på dagen og det må vi bare erkende, at det skete ikke i dag. Vi må bare arbejde videre – intet er afgjort i puljen endnu”.

Målscorere Skanderborg: Maria Schmidt 7, Stinna Benfeldt 4, Josefine Thorsted 3, Emma Thatt 2, Sarah Kaiser 1, Marie Baungaard Andersen 1.

U14 piger 2014

Website Security Test