Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 Piger slog VRI stort

Kirsten B Madsen, udgivet d. 19. oktober, 2014

U-14 Pige 1. division: Skanderborg Håndbold – VRI, Risskov 22-14 (11-6)

Efterårsferien var ikke helt ude af kroppen på pigerne fra Skanderborg, da de mødte VRI, Risskov på hjemmebane. Dog skal tilføjes, at holdet er ramt af skader, så der kun var 3 ikke-skadede bagspillere til kampen, og da Mathilde i 2. halvleg kunne føres til skadeslisten, var der kun 1 udskifter tilbage, så træner Morten ’Molle’ Christensen havde ikke de store udskiftningsmuligheder.

Skanderborg kom bedst fra start og var hurtigt foran med 3 mål, men angrebsspillet gik meget langsomt og det var svært for Skanderborg-pigerne at finde hullerne i det ellers meget offensive VRI-forsvar.

Til gengæld stod Anna Kristensen i målet som en mur og sørgede på den måde for at Skanderborg kunne gå til halvleg med en føring på 5 mål.

I anden halvleg fortsatte det til tider kedelige angrebsspil, men selvom VRI nåede op på kun at være bagud med 3 mål, så var de aldrig en reel trussel for Skanderborg.

”Det var ikke vores bedste kamp til dato, men en sejr er to point på kontoen, og det er vi tilfredse med i dag, hvor vi er ramt af så mange skadede spillere” sagde Molle efter kampen, ”og i de sidste 10 minutter af kampen, tog pigerne for alvor fat og fik sat sejren på plads ved at blive ved med at køre nogle indøvede systemer, som til sidst gav pote. Og så stod Anna igen en flot kamp i målet”.

Så alt i alt en lykkelige udgang på et lidt kedeligt eventyr denne søndag eftermiddag i Morten Børup Hallen.

Målscorere: Stine Jørgensen 6, Emma Sophie Thatt 5, Stinna Benfeldt 5, Sarah Kaiser 4, Josefine Thorsted 1 og Mathilde Eriksen 1

U14 piger efter sejr over VRI

Website Security Test