Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

U14 drenge løb ind i Odders contra maskine

Martin Hallberg, udgivet d. 3. oktober, 2014

Onsdagens kamp i Morten Børup Hallen var en skidt omgang, hvis man havde de grønne briller på. De to U14 hold i 1. div. må på papiret betragtes som nogenlunde jævnbyrdige, og i de første målløse 4 minutter stod kampen da også helt åben mellem de to meget offensive forsvar. Men med flere fejlafleveringer ind i armene på Odders dygtige midterforsvar, satte Odders contra maskine i gang og straffede effektivt, så udeholdet i løbet af ganske få minutter fik skabt en sikker føring på 2-10.

I det etablerede angreb var Odders succesopskrift hurtige fødder, pladsskifte og gennembrud på ydersiden samt mange indspil til stregen, som Skanderborgs drenge ikke rigtig formåede at få lukket ned for i 1. halvleg. I den anden ende manglede samme opskrift – de mange forsøg på gennembrud og indspil til streg mislykkedes og blev straffet prompte af Odder. Halvlegsresultatet på 6-13 vidnede også om en generel udfordring med grønne scoringer. Alt for få afslutninger blev sendt af sted med fart i benene ude bagfra, selvom flere spillere har vist, at de har potentialet hertil. En kort overgang i 2. halvleg gik Skanderborg meget offensivt frem i 3-3 forsvar og fik endelig skabt hul på egen contra fase, men det ændrede ikke ved, at Odder løb med to point og en sejr på 16-26. I øvrigt efter at begge hold i flere dele af kampen spillede med udvisninger.

Det blev til en unødvendig svær start på turneringen, hvor Skanderborgs drengene ikke ramte det niveau, som de havde håbet på. Vejen videre i 1. div. må være hårdt arbejde, humør og vilje til at spille hinanden gode, før Skanderborg mandskabet tager imod Esbjerg i Morten Børup Hallen den 19. oktober.

Målscorere for Skanderborg:

Magnus Taulbjerg 3, Thomas Munk 3, Jacob Nortvig 2, Kasper Kruse 2, Magnus Haubro Jensen 2, Jakob Villemoes Larsen 2, Frederik Skov 1, Marcus Krogh 1.

Website Security Test