Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Team Tvis – Skanderborg 31-23

Webredaktør, udgivet d. 8. oktober, 2014

Team Tvis Holstebro – Skanderborg Håndbold 31-23 (17-11)

Team Tvis HolstebroKompasset stod på piv vest i flere timer i træk da herreligaens 8. runde betød udebane mod selveste Team Tvis Holstebro. Den selvudnævnte håndbold-hovedstad lagde gulv til en på forhånd næsten umulig opgave for vore Green Gunmen, der ikke havde fået reduceret skadeslisten, men tværtimod fået forsvarskrumtap Mads Thomsen tilføjet. Dermed var 6:0 forsvaret nærmest ikke en mulighed for det grønne trænerteam, og det betød et 5:1 forsvar hele kampen. Den udfordring skulle også vise sig at være lige i overkanten, men hele holdet skal have den ros at uanset hvad der skete i løbet af kampen, så blev der kæmpet 100% til sidste fløjt.

Hjemmeholdet måtte stille op uden den karantæneramte Magnus Bramming på venstre fløj, så de måtte ”nøjes” med den tidligere landsholdsspiller Jakob Green på den plads i dagens kamp. Et meget fint billede på hvilke størrelser der var oppe imod hinanden onsdag aften.

Inden kampen blev man vidne til et imponerende lysshow, man på alle måder, bortset fra afdragene på leasingaftalen, kun kan misunde. En nyinvestering i million klassen som bragte minderne hen på Final4 i Køln, bare i 25% målestok. Det må sgu gå godt i Vestjylland hørte man sidemanden på pressepladserne sige.

Da øjnene igen havde vænnet sig til den normale halbelysning, så man et Skanderborg hold der fulgte ganske godt med fra start. Vi havde svært ved at hold specielt Michael Damgaard i de mange mand mand situationer, og det faktum fortsatte faktisk hele kampen igennem. Angrebsmæssigt var vi i stand til at svare igen mod vores tidligere målvogter Jonas Hansen og efter 17 minutter var alt lige ved 8-8. Herfra fik hjemmeholdet skabt et hul og i slutminutterne af 1. halvleg fik vestjyderne lidt for nemt spil, og kunne bringe sig komfortabelt foran med 17-11. En pauseføring der var en kende for stor i forhold til spillet på banen.

karsten nielsen TGMMan kunne godt frygte for en alvorlig afklapsning med så stor en pauseføring, men Skanderborg kom i dag rigtigt godt ud fra pausen. De første 3 mål stod der Skanderborg på og dermed kun 17-14 på haluret. Et par udvisninger til hjemmeholdet gjorde arbejdsbetingelserne lidt mere rimelige men tættere på en minus 3 mål kom vi aldrig. De følgende 15 minutter var forspringet konstant på 3-5 mål, men i slutfasen begyndte kræfterne at slippe op for udeholdet. 10 minutter før tid gav Skanderborg liga debut til Mads-Peter Lønborg, der også fik et par afslutninger uden dog at lykkedes med at passere en velspillende Jonas Hansen i Tvis målet. Karsten Nielsen lavede et rigtigt flot indhop da det begyndte at gå stærkt med Tvis scoringer i slutfasen, efter en periode med meget tid på bænken.

Lige indtil sidste dommerfløjt gav de grønne alt hvad der var, men der herskede ingen tvivl om at vi i dag var oppe imod overmagten. Positivt var det at vi aldrig slog op i banen, men de personlige fejl kunne nu godt have været mindre i dagens kamp. Det havde dog næppe ændret på pointfordelingen i dagens kamp, dertil må vi nok være ærlige at sige at vi mangler for mange ressourcer i øjeblikket.

skipperlabskovsFor andet år i træk var der “disket” op med skipperlabskovs med rugbrød i sponsorlokalet før kampen. Det ligner efterhånden en tradition når Skanderborg er på besøg, hvilket så må betyde et stop ved pølsevognen i Aulum fremadrettet.

Målscorer Skanderborg Håndbold:

Lars Mousing 7, Michael Pedersen 5, Morten Kirk Olesen 3, Christian Albertsen 2, Mikkel Kaagaard 2, Johan Hansen 2, Martin Risom 1, Kasper Foder Nielsen 1

Målscorer Team Tvis Holstebro:

Michael Damgaard 8, Patrick Wiesmach 5, Peter Balling 5, Allan Damgaard 3, Nicolaj Nørager 2, Jakob Gren 2, Simon Birkefeldt 2, Anders Oechsler 1, Frederik Ladefoged 1, Jonas Larholm 1, Søren Hansen 1.

Website Security Test