Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Storsejr til U16 pigerne

Webredaktør, udgivet d. 4. oktober, 2014

U16 Piger 1. division

Hornbæk – Skanderborg Håndbold 18-41 (11-21)

Det blev som ventet til sejr ude over Hornbæk i sæsonens første kamp. Efter en lidt rodet start fik pigerne styr på spillet, og øgede stille og roligt til en sikker halvlegs føring på 10 mål. Efter pausen startede Skanderborg lidt sløjt, og efter 40 min var forskellen på de to hold stadig 10 mål. boldHerefter kom især kontraspillet for alvor i gang, og i halvlegens sidste 20 minutter scorede udeholdet hele 10 gange på kontra. Det sluttede derfor med en storsejr på hele 23 mål.

Træner Peter Fynsk havde følgende kommentar efter kampen. ”Vi er havnet i en meget stærk pulje med flere at de hold vi havde forventet at se i ligaen efter jul. Så det vigtigste i dag var at sætte 2 sikre point på kontoen. Fint vi scorer 41 mål, men forsvaret skal forbedres inden vi møder SK Århus ude om 14 dage. SK Århus er et af de mange hold i puljen som vi forventer meget svære kampe mod.”

Skanderborg var i dagens kamp uden Christine Hallberg og Stine Kristensen som begge er ude med skader. Begge spillere er knæskadet, og forventes at være ude i nogen tid endnu. Håbet er stadigt at se dem begge på banen i løbet af efteråret.
Målscorere for Skanderborg: Caroline Svarre 9, Sarah Stougaard 9, Nicoline Olsen 8, Kristina Jørgensen 5, Mathilde Schou 4, Michelle Sally 3, Annika Enevoldsen 2, Louise Herskind 1

 

Website Security Test