Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Smertefuldt nederlag til 3. divisionsdamerne

Webredaktør, udgivet d. 20. oktober, 2014

Referat Skanderborg Håndbold – Skovbakken 24-25 (12-18)

Ladegårdsbakken føltes som ti kilometer lang, da turen gik hjemad på den sorte racercykel efter et ærgerligt et-måls nederlag til Skovbakken i damernes 3. division.
Skanderborg Håndbolds piger kunne inden dagens kamp glæde sig over, den fremragende sæsonstart og en placering i toppen af rækken. Publikums darlings var blevet landskendt.
Dagens modstander, Skovbakken, åbnede kampen i et uhørt højt tempo, der strider imod alle regler indenfor 3. divisions håndbold. På trods af dette kæmpede Skanderborg-pigerne sig langsomt ind i kampen, men dog konstant med Skovbakken et hestehoved foran sig. Skanderborgs fans måtte flere gange gnide sig i øjnene, men sande, at pigerne ved pause var bagud 12-18! Vi blev enige om, at kæmpe en hvis kropsdel ud af bukserne men også stramme op på den defensive del af spillet, velvidende at vi før havde været bagud og tabt.
En heroisk fight, et godt forsvar og endelig nogle gæster, som høfligt brugte stolperne en del skulle der til, før vi med ti minutter igen havde det, som lignede kontakt, nemlig 21-22.
Herefter havde de lokale heltinder et hav af chancer for at give publikum noget for entre-pengene på denne grå regnvejrsdag i Skanderborg, men forgæves. Gummiarm og nogle ”trætte” Skovbakken piger, gjorde, at vi aldrig kom helt tæt på – selvom vi med et hav af muligheder ikke kan tilskrive andre end os selv, nederlaget.Bold
Vi måtte sande, at være slået i egen hule og tage til takke med et bittert et-måls nederlag denne søndag aften. En sejr, som tydeligt var en forløsning for de gulklædte gæster denne eftermiddag. De grønne piger måtte gå i omklædningen velvidende at udover et bittert nederlag, ville det blive en vanskelig opgave at nå andet afsnit af DR’s ”1864”. Sort søndag som vi glæder os til at revanchere ved førstkommende lejlighed.
1. divisionsdamerne fik før vores kamp to superflotte point og de kan være tilfredse med, at vores fans mødte tidligt i hallen denne dag for at vinde en siddeplads til den formodede topkamp i 3. division. Det – undervejs dalende – tilskuertal til vores kamp er derfor uforklarligt, men vi må konstatere, at publikum forventer meget af pigerne.

Vi takker af hjertet alle, som muliggjorde kampen, for en god kamp, trods alt. Vi ved at vi skal op på hesten igen og glæder os allerede til at gæste Hammel Idrætscenter – endnu en hal, hvor redaktionens udsendte debuterer. En klar fejl var det samtidig (trods løftet i sidste referat) at udskifte sangen “Fugle” samt Kim Larsens klassiker “Midt om natten”. Begynderfejl.

Vi modtager (ligesom med sponsorater) al støtte med kyshånd og teamet bagved pigerne arbejder i skrivende stund på en bustur for alle holdets supporters – følg med på fansitet på Facebook.

På gensyn i Hammel. Indtil da lukker vi ikke et øje!

Website Security Test