Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Sikker indledning på turneringen af U18 piger

Webredaktør, udgivet d. 4. oktober, 2014

Ikast – Skanderborg Håndbold 21-32 (11-18)

Fredag d. 3. oktober indledte U18 pigerne turneringen med en kamp mod Ikast FS.  Hyldgårdshallen i Ikast dannede rammen om en 1. turneringskamp, som aldrig rigtig blev hverken spændende eller velspillet, men – set med grønne briller – var effektivt spillet.

Skanderborg-pigerne havde på forhånd haft en længere kamppause og alle var derfor meget opsatte på, at komme i gang med den rigtige turnering denne fredag aften. En, som glædede sig særlig meget var Amalie Angel, som havde comeback efter en korsbåndsskade.amalie.angel 13/14 Angel trykkede således også den første bold ind bagved netmaskerne på Ikast-målvogteren og de grønne piger lod dette være startskuddet på et rigtig fint angrebsspil i første halvleg med en række gode og gennemspillede bolde.

I banens modsatte ende manglede Skanderborg en smule mere koncentration og vilje, hvilket også blev samtaleemnet i pausen, hvor stillingen var 18-11 til Skanderborg Håndbold.

I anden halvleg var den grønne defensiv lidt mere koncentreret og korrekt indstillet på de opgaver, som ventede. Dette gav os, langt hen i kampen, et solidt forsvar og bibragte til flere redninger i målet. Offensivt spillede Skanderborg-pigerne beklageligvis ikke lige så godt angrebsspil, men forfaldt i stedet til lidt mere individuel håndbold, hvilket denne aften i Ikast ikke var midlet.

Kampen vindes 32-21 og turneringen er dermed skudt fornuftigt i gang uden at vi føler, at have ramt et maxniveau. Der er plads til masser af forbedringer i begge ender, men vi er godt tilfredse med at være i gang med turneringen og have noget at se frem imod nu. Vi arbejder videre.

Tak til tilskuere, dommere og til Ikast for en god kamp. Næste kamp for U18 piger er mod Team Tvis Holstebro d. 21. oktober kl. 19.00 i MB-hallen. Håber at se mange denne aften!

Website Security Test