Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat VSH 2002 – 1. div damer

Webredaktør, udgivet d. 6. oktober, 2014

VSH 2002 -Skanderborg Håndbold 29-25 (17-14)

Igen igen fik vi en dårlig start. Om det er manglende parathed eller at modstanderne simpelthen forbereder sig bedre end os, skal jeg ikke kunne svare på, men faktum er, at vi igen, faktisk resten af kampen, haltede 3-5 mål efter.Rådvild Kim Lerche

Ingen grund til at pille ved Virums indsats. De ville det bare meget mere end os, og spiller en frisk gang håndbold.

Men vi er nødt til at finde nogle mekanismer, der kan gøre, at vi kommer godt i gang fra start. Vi er nødt til at præstere på et højere niveau, for ellers går det galt. Nedrykningsstregen har overhalet os, og der havde vi ikke set os selv inden sæsonen.

Vores trygge base i 6-0 blev trykket flad, vi mangler tempo og sikkerhed på makkeren ved siden af, så nu ved vi trods alt, hvad der skal trænes den næste uge, inden DHG og Anja Andersen kommer på besøg.

Vi scorede denne gang 25 mål, det var simpelthen bare ikke nok.

Pilen peger på forsvarsarbejde!

En super angrebskamp af Hanne Due og fine præstationer forsvarsmæssigt af Ine Oldeide og Rikke Enevoldsen, men også en kamp, som understregede, hvor sårbare vi er overfor en frygtelig start. Vi kan meget mere end det, som vi får præsteret pt. Rikke Enevoldsen, 1 div damer

Fokus er rettet mod næste kamp, hvor vi skal se en masse video af os selv inden, og så skal den have fuld gas.

Kom i hallen lørdag for at støtte pigerne og holdet. Vi har behov for alles opbakning nu.

Det bliver en “forbudt for børn-kamp”, hvor pointene bliver målet.
Kim Lerche

Website Security Test