Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat U18 piger mod Bjerringbro

Kirsten B Madsen, udgivet d. 31. oktober, 2014

U 18 piger 1. division

Bjerringbro – Skanderborg 20-41 (8-21)

Kamp kl. 20.15 onsdag aften i Bjerringbro var dagens menu for de sultne U18 piger fra Skanderborg. Fokus lå på indstilling og koncentration hos os selv og i mindre grad på modstanderholdet.

Vi startede kampen med demonstrationer af rigtig godt kontraspil, hvor alle spillere var trukket i løbetøjet. Derefter lukkede vi hjemmeholdet lidt mere ind i kampen, uden på nogen måde at lade dem komme tæt på. Svingende defensive præstationer, gjorde, at Bjerringbro kom til nogle lette mål imod vores 5-1 formation. Kampen bliver reelt set lukket via de første 30 minutter, men der er i omklædningsrummet stadigvæk detaljer i vores eget spil, som vi ønsker at forbedre. Angrebsspillet rammer i 2. halvlegs start et højere niveau og vi fik spillet det spil, vi til daglig går og arbejder på.

Koncentrationen daler i kampens sidste 20 minutter og vi bytter lidt mål. Vi brænder en del kontrachancer og et enkelt straffekast, men er i omklædningsrummet både godt tilfredse med resultatet men også med spillet.

Næste opgave er Viborg, som kommer på besøg i Cigaræsken på lørdag kl. 19.00. Gratis adgang. Håber at se mange mennesker i hallen.

U18 Shea piger 2014 - 2015

Website Security Test