Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Referat Ajax – Skanderborg 1.dd

Webredaktør, udgivet d. 26. oktober, 2014

Ajax København – Skanderborg Håndbold 21-21 (9-9)

Store præstationer banede vejen for et point i Bavnehøjhallen imod rækkens nummer to, Ajax.Nicoline Berthelsen

Det var i kampens indledning unge Nicoline Berthelsen, som startede bedst. Med nogle fine skud fra distancen passerede hun Pernille Kristensen i målet og skød Skanderborg foran 3-0 indenfor de første 3 minutter.

Derefter tog Ajax over, og sådan bølgede spillet og føringerne frem og tilbage. Retfærdigvis skal det nævnes, at det indtil kampens slutfase, var Ajax, som konstant var et lille skridt foran.

Men på fremragende målvogterspil af Monika Kongsgaard og en godt skydende Caroline Theill, lykkedes det de grønne heltinder at komme tilbage gang på gang.Caroline Theill

I kampens slutfase blev spillet i begge ender meget hektisk, og direkte boldtab førte til en del Ajaxcontraer.

Til allersidst havde vi bolden, og kom frem til en afslutning, men førnævnte Pernille Kristensen (sidste år på bobler-landsholdet) lukkede af, og holdene delte pointene.

Tilbage står man med følelsen af at have tabt et point, men inderst inde ved vi nok godt, at vi vandt et i stedet for, på en af de sværeste udebaner i rækken.

Den proces, som vi har været igennem som hold, med lidt for mange nederlag i starten, har til gengæld gjort, at vi er kommet styrket ud af en svær tid. Pigerne har fået en tro på, at vi kan vinde, og at vi kan spille lige op med alle hold. Men det har også “vækket” et fokus på pigerne om at præstere og yde på dagen.

Og vi må i den grad klappe i hænderne over, at nogle af spillerne på holdet har stemplet ind for sæsonen.

Det ser spændende ud.

Vi glæder os allerede til næste kamp på udebane imod Sønderjyske, som ligger nummer 1….

Kan vi lave en lille overraskelse igen?

Kampen spilles lørdag den 1. november kl. 15.00 i Aabenraa Idrætscenter
Kim Lerche

Website Security Test