Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Refarat 3. div damer – JAI Århus

Webredaktør, udgivet d. 6. oktober, 2014

Skanderborg Håndbold – JAI, Århus 26-20 (14-11)

Som skrevet i stjernerne, blev det en stor dag for de grønne piger på hjemmebane foran et veloplagt publikum i Morten Børup hallen. For øjnene af 7 tilskuere demonstrerede pigerne, hvordan et bundsolidt forsvar krydret med kontraspil, som lignede de norske jenter i deres velmarksdage!
Men denne søndag var ikke en hvilken som helst én af slagsen. De to Skanderborg-trænere, havde forud for dagens kamp for længst analyseret dagens modstander – de babyblå studiner – og til anledningen indkaldt internationale forstærkninger i form af den hjemvendte gazelle, Caroline Thybo. Efter et hav af optrædener på engelsk jord oplevede dagens fremmødte en sprudlende Caroline, som huserede som en konstant trussel mod læsehestene fra JAI.

Kampen bar i samtlige 60 minutter præg af et solidt Skanderborg forsvar, der efter en kort periode i kampens start løste de fodrappe modstandere i duelspillet. BoldOp imod første halvlegs afslutning fik vi slået et lille hul ned til JAI, som var skabt af godt udført overtalsspil af Skanderborg-pigerne. Gode kontra og klogt overtal gjorde, at vi kunne gå til pause med en føring på 14-11 og endnu vigtigere: med en mavefornemmelse, som sagde, at vi forsvarsmæssigt havde læst deres angrebsspil.

Det skulle imidlertid vise sig, at JAI, Århus havde mere i sækken og arbejdede sig op på os. Med lidt pusten i nakken arbejdede vi videre og fik via hård fight og masser fine angrebsaktioner og kom i midten af anden halvleg afgørende foran med 20-15. Keeperne i det grønne mål stod ganske fint og JAI-pigerne løb langsomt gør for kræfter. Sejren på 26-20 til de grønne var ikke misvisende på en dag, hvor vi spillede en rigtig flot kamp hele vejen igennem.

Stor ros til holdet og til holdofficial A, Stine Rasmussen, for et forbilledligt dommertække og til dagens sundhedssektor, som flere gange måtte på banen i denne velspillede fight.

Vi takker JAI, Århus for en god håndboldkamp samt alle de fremmødte fans, som gjorde hallen til en af Danmarks bedste hjemmebaner i 3. division. Vi ville også rigtig gerne sige tak til vores hovedsponsor, men det er af gode grunde en svær opgave. Derfor vil vi i stedet benytte spaltepladsen til at gøre opmærksom på, at vi endnu mangler en sponsor, og selvom vi gerne vil til La Santa i vinterferien, kan vi godt nøjes med en træningstrøje – vi er til salg for mammon. Vi ligger nummer 1!

Næste kamp er en gyser af slagsen, når vi møder storfarvoritterne fra Skovbakken d. 19. oktober kl. 17.40 hjemme i ”her-kunne-dit-firma-få-sit-navn-ind”-arena. Vi kan allerede nu afslører, at dagens opvarmnings-hitliste med klassikere som ”Fugle” samt Kim Larsens ”Mamma Mia” ikke bliver skiftet ud til denne anledning.

Website Security Test