Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt Mors/Thy Håndbold

Webredaktør, udgivet d. 24. oktober, 2014

Nervekrig!

Balkan 5 – Lørdag eftermiddag skal vi for første gang i denne sæson krydse klinger med Mors/Thy Håndbold. Et opgør der traditionelt set er blevet vundet nogenlunde på skift af de to mandskaber og altid et opgør der indeholder mange bekendtskaber på såvel spiller- som på trænerniveau. Der er da også lagt op til lidt af en fight, da begge hold har hårdt brug for point, men det får ikke os til at ryste på hånden. Vi glæder os bare helt vildt meget til kampen, som vi uanset hvad tabellen siger angriber med totalt fokus på spillet og ikke på tabellen. Faktisk snyder tabellen alligevel også da Mors/Thy hverken har mødt eksempelvis Lemvig eller Odder endnu.

I vores lejr har der været stort fokus på at tage de positive elementer med fra i onsdags samtidig med at vi rent taktisk har forsøgt at indstille os på nøglespillerne hos Mors/Thy. Det bliver spændende hvilket af holdene der får gang i kontra/angrebsspillet, da begge hold har leveret bedst i den defensive del indtil nu.

Vi glæder os!

Krickau

Bonusinfo:

Kampen spilles lørdag k. 15.30 i Jyske Bank Mors Arena og skal fløjtes af Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen, med Kjeld Løvqvist som observatør.

Kigger man på bookmakerne er hjemmeholdet Mors/Thy Håndbold storfavoritter til et odds i omegnen af 1,50, mens en sejr til The Green Gunmen ligger omkring 3,50 gange pengene igen.

Website Security Test