Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1. div. damer – Lyngby HK

Webredaktør, udgivet d. 17. oktober, 2014

Skanderborg Håndbold -Lyngby HK, søndag den 19/10 kl. 16.00 i MB-hallen

Efter sidste weekends succes imod DHG stiller vi klart på Lyngby HK.

Et rutineret 1.divisionshold, som før sæsonen mistede de to profiler: 2XStine (Kragh og Frandsen), men som i bl.a. Elisabeth Duus, Mie Gjerlufsen og Pernille Rähr har profiler, der kan afgøre kampe.Skanderborg Håndbold

Træerne vokser ikke ind i himlen, fordi man har slået DHG. Nu skal vi op imod et hold af en helt anden kaliber end DHG. Et hold, som har større fysik, et hold, som helt naturligt, år efter år, ligger med i den øverste halvdel af 1.division, og et hold, som i venstrebacken Mie Gjerlufsen, har en af 1.divisions bedste venstre backs.

Vi skal have fundet de samme takter frem forsvarsmæssigt, som gjorde, at arbejdsforholdene for vores keepere var næsten optimale, vi skal have sat fokus på contradelen, og så skal vi holde fast i disciplinen i begge ender. Vi er meget opmærksomme på den store forskel imellem top- og bundniveau, som disciplinen kan være med til at udjævne bare en smule.

Vi glæder os til kampen, lad os få lidt larm på lægterne, og alle ønskes en god kamp.
Kim Lerche

 

Entré 40,- kr. for voksne over 18 år.

 

Website Security Test