Køb billetter

SKANDERBORG HÅNDBOLD

– hele kommunens FYRTÅRN!

«« »»

Optakt 1. div damer – DHG Odense

Webredaktør, udgivet d. 9. oktober, 2014

Skanderborg Håndbold -DHG Odense, lørdag 11/10 kl. 15.00 i MB-hallen

En spændende duel imellem “de grønne i grønt” og oprykkerne DHG Odense, som med bl.a. Anja Andersen i staben, er kommet ok fra start.

Samtidig er det en kamp om to livsvigtige points. Vi kommer ikke udenom, at vi ikke ligger der i tabellen, hvor vi selv havde ønsket det. Vi besidder mere talent og vilje, end det vi har vist hidtil. Det er et spørgsmål om tid og proces, ligesom man altid snakker om med et nyt hold. Problemet er bare, at nedrykningsstregen har overhalet os, og det lægger et større pres end nødvendigt.

Vi er nødt til at komme ud af starthullerne, vi er nødt til at dække op på et rimeligt niveau, for at kunne få max ud af vores fart og contraspil. Og et godt forsvar afføder naturligvis også forbedrede arbejdsforhold for vores keepere. Så tingene hænger sammen. Vi skal præstere, og det skal være nu!1. div damer 14/15

Det kommer så forhåbentligt til at gå ud over DHG, som arbejder lidt anderledes end alle andre. Et hold, som er bygget op omkring spilleres – og ledelsesstabens kollektive ideer. Et spændende projekt, som vi glæder os til at se resultatet af efter sæsonen. Men deres projekt skal gerne skydes lysår tilbage denne lørdag i MB-Hallen.

Vi har rigtigt meget fokus på vores egen præstation, så derfor er ugen blevet brugt til at se video af os selv. Jeg kan godt garantere for, at “pigerne” er sultne og vil “æde” modstanderne….

God kamp til alle.

Entré: 40,- for voksne over 18 år.
Kim Lerche

Website Security Test